Кондитерська Bo. Pastry на Хрещатику
Справа від входу до станції метро «Хрещатик» відкрилася кав’ярня-кондитерська Bo. Pastry. Шеф закладу Ектор Хіменес-Браво каже, що надихався культурою Монреаля.


На вітрині закладу – французькі тістечка, торти, круасани, макарони, еклери, домашня випічка та хліб.
Можна замовити один з семи видів глінтвейну, є вино та міцний алкоголь.

З меню:
Морквяний пиріг від шефа – 65 грн
Трюфельний десерт з грушею та кленовим сиропом – 91 грн
Різдвяний олень (шоколадно-кавовий з мигдальним бісквітом) – 68 грн
Bo. Київський торт – 53 грн
Даніш кокос –46 грн
Класичний чізкейк – 69 грн
Макарон – 20 грн
Еклер – 42-74 грн
Французький круасан – 34 грн
Круасан з апельсином та мигдалем – 56 грн
Круасан запечений з прошуто та сиром – 74 грн
Шоколадно-малиновий торт – 316 грн
Фісташковий торт – 586 грн
Глінтвейн – 48-83 грн
Fire Marshmallow – 33 грн
Caporange – 62 грн

Заклад працює у тестовому режимі з 19 грудня. Тестовий режим завершиться 14 січня, повідомили The Village Україна у Bo. Pastry.

Фото: Bo. Pastry