Кав’ярня Pablo EspressoBar на Печерську
На Бойчука, 16 (колишня вулиця Кіквідзе), у тестовому режимі запрацювала кав’ярня з власною пекарнею Pablo EspressoBar.

Засновники: актор і телерадіоведущій Андрій Джеджула, директор агенції Djedjula Music Дмитро Колонський і керуючий Pablo EspressoBar Юрій Шабров.


«Пабло Ескобар — найбільш впізнаваний образ та символ Колумбії. В якійсь мірі це з нашого боку провокація. Заклад працює як затишна кав’ярня-кондитерська вдень та атмосферний кальян-бар ввечері», — каже співвласник закладу Дмитро Колонський.


Каву обсмажують прямо в закладі в ростері. Пізніше в Pablo EspressoBar планують запустити повноцінну кухню.
Ціни: еспресо — 20 гривень, чорна колумбійська кава — 20 гривень, біла колумбійська — 30 гривень, фільтр/Cezve — 40 гривень, Пабло — 50 гривень.
Пекарня: круасан — 20 гривень, киш-пиріг — 50 гривень, чізкейк — 85 гривень.
Фото надані власниками