У Києві у тестовому режимі відкрився новий заклад від Food vs Marketing, присвячений в'єтнамському сендвічу Banh Mi. Шеф-кухар закладу – Женя Михайленко.

У закладі подають в'єтнамські сендвічі Bahn Mi та салати у двох розмірах – baby і standart. Також до сендвічів можна додавати інгредієнти на вибір. З напоїв подають чаї, смузі, шейки.

З меню

Banh Mi: 
Cold Cuts Bahn Mi – 89 грн / 119 грн
Сhix Bahn Mi – 79 грн / 105 грн 
Pork Bahn Mi – 69 грн / 93 грн 
Vegan Tofu Bahn Mi – 59 грн / 85 грн

Салати
Cobb – 79 грн / 107 грн 
Veggie Cobb – 65 грн / 91 грн

Напої
Чорний чай – 9 грн
Зелений чай – 41 грн 
Tarragon soda – 19 грн

графік роботи

12:00-16:00 /
17:00-21:00

Де

вулиця Цитадельна, 6/8