В'єтнамські сендвічі Banh Mi vs Marketing
У Києві у тестовому режимі відкрився новий заклад від Food vs Marketing, присвячений в'єтнамському сендвічу Banh Mi. Шеф-кухар закладу – Женя Михайленко.
У закладі подають в'єтнамські сендвічі Bahn Mi та салати у двох розмірах – baby і standart. Також до сендвічів можна додавати інгредієнти на вибір. З напоїв подають чаї, смузі, шейки.
З меню
Banh Mi:
Cold Cuts Bahn Mi – 89 грн / 119 грн
Сhix Bahn Mi – 79 грн / 105 грн
Pork Bahn Mi – 69 грн / 93 грн
Vegan Tofu Bahn Mi – 59 грн / 85 грн
Салати:
Cobb – 79 грн / 107 грн
Veggie Cobb – 65 грн / 91 грн
Напої:
Чорний чай – 9 грн
Зелений чай – 41 грн
Tarragon soda – 19 грн