У кафе «Зигзаг» змінилося меню – додали осінні позиції та оновили сніданки.

В меню з'явилися цибулевий суп на бульйоні з яловичини, гарбузовий суп, стейк з трюфельною пастою, салат з індичкою під вершковим соусом та теплою яловичною та яйцем пашот.

До сніданків додали вафлі з сиром та овочами, велику дошку з гранолою, арахісовим маслом, джемом та різноманітними фруктами. Також меню доповнили новими десертами.

З нового меню:

Салат з індичкою та огірками у вершковому соусі – 100 грн

Ньокки з овочами і грибами під томатним соусом і пармезаном 115 грн

«Цього разу натхненням для нового меню стали країни Балтії та Скандинавії. Те, як вони готують звичні для їхніх широт продукти, вражає. Я привезла кілька страв і окремо соусів з Копенгагена, Таллінна і Стокгольма. Зазвичай, перша асоціація з цими містами – це риба. Хоча, насправді, вони дуже славляться в обробці м'яса і овочей», – розповідає власниця «Зигзагу» Любов Цибульська.

Стейк з трюфельною пастою під хрустким пармезаном 220 грн

Полента з крем-сиром, зеленим песто та черрі – 110 грн
Сендвіч з рваною яловичиною і плавленою моцарелою – 147 грн

«Після нашої вечірки в стилі Твін Пікс на честь річниці «Зигзагу» ми зрозуміли, що вишневий пиріг – те, чого нам бракувало. Подаємо його зі збитими вершками. Тестували на наших постійних гостях, і він вже складає достойну конкуренцію нашому яблучному пирогу», – розповідають у кафе.

Вишневий пиріг з вершковим кремом – 90 грн


Де: вулиця Рейтарська, 13 
Коли: 9:00 - 23:00