В ТРЦ Lavina Mall з 10 серпня у тестовому режимі працює студія морозива Gelarty.

У меню — 15 видів авторського морозива. Також є роли та суші з морозива.

Класичні салат «Цезар» подають з морозивом з часнику і білих грибів (89 гривень), гарбузовий суп — з морозивом із горгонзоли (69 гривень), пасту — з морозивом з бекону чи трюфеля (89 і 92 гривні).

Інгредієнти для морозива змішують в залі, а потім заморожують їх рідким азотом.

«Морозиво Массімо Джеларті — це лабораторія фантазії. Тут роблять з морозива суші, роли, бургери, десерти та піцу, доповнюють ним салати, закуски, перші й основні страви. Мадагаскарська ваніль, трюфель, кунжут, чай масала, маскарпоне з йогуртом — усе це і більше чекає на відвідувачів Lavina Mall у новій студії морозива Massimo Gelarty», — кажуть у закладі.

Офіційне відкриття закладу — 24 серпня.

Морозиво:

Кунжут із медом, цейлонською корицею та солоною карамеллю — 80 гривень

Груша з цейлонською корицею — 80 гривень

Груша з горгонзолою — 100 гривень

Маскарпоне із п’яною вишнею — 80 гривень

Рол із мадагаскарської ванілі з волоськими горіхами та кленовим сиропом — 80 гривень

Суші з шоколадного морозива з васабі й полунично-базиліковим соусом (сет із трьох або п’яти суші) — 80/100 гривень

Адреса: вулиця Берковецька, 6Д, ТРЦ Lavina Mall

Режим роботы: Пн-Нд — з 10:00 до 22:00

Facebook

Фото: Gelarty у Facebook