Сезонне меню сніданків «Парад Фрітелле» в Panna Pasticceria
До початку вересня в італійському ресторані Panna Pasticceria італійські оладки фрітелле будуть доступні в п’яти нових інтерпретаціях. Фрітелле подаються з теплим фруктовим або ягідним соусом і джелато на паличці.

Сезонне меню Limited edition (120 гривень — кожна з позицій):
класичні фрітелле з малиновим соусом і малиновим сорбетом на паличці,
фрітелле з чорносмородиновим соусом і смородиновим сорбетом,
фрітелле з соусом з абрикос і абрикосовим сорбетом,
фрітелле під теплим вершково-шоколадним соусом і динним сорбетом,
фрітелле, просочені апельсиновим сиропом і политі теплим персиковим соусом з персиковим сорбетом на паличці.

Фрітелле — класичний італійський десерт. Сучасні фрітелле — це щось середнє між пончиками і пиріжками без начинки, в Італії їх смажать в олії на сковороді. У кожному регіоні країни існують свої рецепти фрітелле.

«Оскільки у нас не дуже люблять смажене у великій кількості масла тісто (як класичні італійські фрітелле), рецепт видозмінили. Фрітелле в Panna — це оладки з дріжджового тіста, які смажать на практично сухій сковороді і поливають зверху фруктовим, ягідним, горіховим або карамельним соусом», — каже шеф-кухар Panna Passicceria Франческо Черезі.
Panna Pasticceria — італійський ресторан, відкритий в квітні 2017 року. Він поєднує три класичних формати італійських закладів: пастічерія (кондитерська), остерія (таверна) і джелатерія (кафе-морозиво).
Адреса: вулиця Велика Житомирська, 6/11
Час роботи: Пн-Нд з 8:00 до 23:00