Ресторан A la minute з авторською кухнею на трасі Київ – Одеса
На трасі Київ-Одеса «ОККО» презентував новий ресторанний концепт A la minute в колаборації з відомим шеф-кухарем м'ясних ресторанів «Гра з вогнем» і «Хряк» Олександром Якутовим.
При розробці меню враховано три ключових тренда ринку: крафтовий продукт, легке копчення та здорова їжа з локальних продуктів.

У новому A la minute м'ясо та хліб готуються в печі. Цільнозерновий або цибулевий хліб можна спробувати не лише в ресторані, а й взяти з собою в дорогу.


У залі – відкрита кухня, тому відвідувачі можуть спостерігати за процесом приготування страв.

З меню:
Фрацузький цибулевий суп з грінкою та пармезаном – 35 гривень
Салат з печеними овочами, кускусом та копченою бринзою – 39 гривень
Шия свинна в гірчичному соусі з салатом з капусти і яблук – 99 гривень
Стейк яловичний з овочевим булгуром та бринзою – 129 гривень
Курячі ковбаски з пітою, диким рисом та яблучним соусом – 69 гривень
Печені овочі з хумусом, бринзою та соусом «Гремолата» – 79 гривень


ДЕ: село Фурманка (Черкаська область), автошлях Київ-Одеса
Фото надані прес-службою «ОККО»