Ресторанні новиниТом-ям на Хмельницького і бабагануш у Closer
Де шукати смажений рис і банановий хліб з арахісовою пастою
Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини провідних закладів міста.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
У Closer відкрили літню терасу закладу Savage Food
Де: «Лісовий причал» Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31
Коли: 15:00-22:00 (середа, четвер), 15:00-02:00 (п’ятниця, субота), 09:00-16:00 (неділя)
Літню терасу вегетаріанського закладу Savage Food відкрили у межах арт-центру Closer. «Це доповнення до основної території ресторану, яке дасть можливість гостям відпочити на свіжому повітрі – біля підніжжя Щекавиці на майданчику, оточеному лісом», – кажуть у Closer.
Шеф-кухар Нікіта Принтер повністю оновив меню закладу відповідно до сезонних продуктів, а шеф-бармен Ярослава Кизима – додала кілька нових продуктів.
Серед іншого у меню салати із молодою картоплею (110 грн) і спаржею (115 грн), бабагануш (100 грн) і сніданок (75 грн). Із коктейлів – джин-тонік (169 грн) і лимонад із базиліком (80 грн).
Том-ям у новому фудхолі на Хмельницького
Резидент фестивалів Ulichnaya Eda, бренд Khu Yum з тайською їжею, відкрив точку в новому фудхолі City Lunch на Хмельницького.
У меню, зокрема, суп том-ям із креветкою (125 грн), сінгапурська лакса (145 грн), Фо (75 грн) і смажений рис із телятиною (110 грн).
У «Стейкхаусі» Сави Лібкіна тепер подають сніданки
У «Стейкхаусі» одеського ресторатора Савелія Лібкіна почали подавати сніданки. Поснідати або взяти сніданок із собою тепер можна у кіоску при вході до ресторану. Пропонують, зокрема, свіжу випічку (25 грн), пиріжки (16 грн), бутерброди з м’ясними делікатесами (30 грн) та круасани (20 грн). До них можна вибрати наповнення: паштет, джеми або м’який сир із полуницею. Також в асортименті гранола з йогуртом – з молока одеських кіз чи коров’ячого молока (30 грн).
Сендвічі по 69 грн у «Канапка-барі» тепер можна замовляти з собою
Наприкінці квітня необістро Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова «Канапка-бар» змінило концепцію: на сендвічі, пінцу та устриці поставили одну ціну 69 грн. Тепер усі ці страви, включно з сендвічем із подвійним стейком із тунця і пастрамі-сендвічем із яловичиною, можна взяти з собою в безкоштовній упаковці.
Круасани від Chef Bakery у Coffee in Action
У кав’ярні Coffee in Action у бізнес-центрі Domino на Подолі відтепер можна скуштувати круасани від колишнього шеф-пекаря кондитерської «Волконський» Дениса Суховія (Chef Bakery). Зокрема, радять мигдальний круасан, приготований за особливою технологією.
Недільний сніданок від Foodies у «Каштані»
П’ятий за ліком недільний сніданок від гастроспільноти Foodies у кафе «Каштан» на Золотих воротах. Цього разу в меню – солоний сир з літнім песто та печеними перцями (125 грн), теплий сніданок з авокадо, яйцем та солодкими томатами (135 грн) і банановий хліб із арахісовою пастою та аґрусом (125 грн).
Нові заклади, які розпочали роботу цього тижня: міське кафе «Білий шум» від власників Make My Cake, шоурум натурального вина Frank Wines, кав’ярня Coffee Kiosk на Русанівці.
Фото: обкладинка – Сім’я ресторанів Дмитра Борисова, 1 – Closer, 2 – Khu Yum, 3 – «Стейкхаус», 4 – Сім’я ресторанів Дмитра Борисова, 5 – Chef Bakery, 6 – Foodies