Ресторанні новиниУ Bistro Bistro новий хот-дог, Slurp і «Бессарабія» оновили меню
Де шукати гречану локшину і замовляти їжу додому
У Slurp оновили меню
Введення рамену з морепродуктами (179 грн) до основного меню і дві нові локшини: у закладі від засновників Tin Tin оновили меню. Нові позиції у меню – це гречана локшина соба (119 грн) та рисова локшина бун (129 грн).
Соба – це японська локшина, яку готують прямо у Slurp. Своєю чергою, бун – це візитівка в’єтнамського міста Хуе. Це локшина з пікантним бульйоном із додаванням ананасів та азійських ковбасок.
Окрім того, у закладі обіцяють стати «більш інтерактивними». «Найближчим часом ви зможете замовити страви, яких немає в меню. Їх я планую готувати особисто та у невеликій кількості для справжніх шанувальників азійської кухні», – анонсує шеф-кухар і співзасновник Slurp Євген Мензелевський.
Нове меню у ресторані «Гра з вогнем»
«Гра з вогнем» – ресторан нової української кухні в центрі Києва. Шеф-кухар закладу Юрій Андрєєв з лютого пропонує нове меню. Зокрема, серед нових пропозицій салат із шовдарьом, запечена макрель, стейк із лосося та карпачо з лосося. Особливість останньої страви – соус із 15 інгредієнтів на кшталт імбиру, перцю чилі і рибного бульйону. Окрім того, оновили в ресторані й рецепт борщу. «Це вже не типовий український борщ, в ньому є щось італійське, а можливо, навіть східне», – коментує шеф.
У «Бессарабії» оновили меню ланчів
У ресторані бессарабської кухні Діми Борисова нове меню ланчів. З 12:00 до 15:00 по буднях у «Бессарабії» тепер подаватимуть дві м’ясні чи рибні страви та напій до них. Меню буде оновлюватися щодня, а от ціну не змінюватимуть – 128 гривень.
Тематичні вечори в Osteria Pantagruel
9 лютого у ресторані італійської кухні братів Гусовських стартує новий проект про італійську регіональну кухню і вино «Cene a tema» («Меню на тему»). Шеф-кухар закладу Костантіно Пассалаква та сомельє підбиратимуть знакові продукти, рецепти та вина кожної з провінцій Італії. Першим регіоном, кухню якого покаже остерія, стане Кампанія: варто очікувати на різноманіття морепродуктів, легкого м’яса та овочів. До цих страв запропонують біле вино з Італії.
У Nevinniy Bar новий хот-дог із молочною сосискою від Bistro Bistro
Формат:
фастфуд
Де:
Nevinniy Bar («Чашка Кав’ярня-Магазин»), вулиця Шота Руставелі, 15
Коли:
10:00-23:00
Новий хот-дог від Bistro Bistro з’явився у меню Nevinniy Bar від «Чашки» на Шота Руставелі. Хот-дог «Чикаго» протягом кількох днів можна було скуштувати на точці Яна Монастирського на Великій Васильківській. Серед інгредієнтів – молочна сосиска, бекон, реліш із солоних огірків, маринована цибуля, а також сирний соус і баварська гірчиця.
Food vs Marketing запустили доставку по Києву
«Тепер ми маємо потужності для того, щоб поставляти сендвічі, салати та рисові тарілки для невеликої армії», – кажуть у компанії Food vs Marketing. Шеф-кухар Женя Михайленко обіцяє вчасно доставити замовлення корпоративним клієнтам у будь-яку точку Києва.
Meiwei запустили бот у месенджерах
У листопаді розпочав роботу перший самостійний заклад паназійської кухні Meiwei за межами АЗК «ОККО». Відтепер замовити доставку з двох ресторанів у Києві можна через чат-бота на трьох різних платформах: Facebook, Telegram i Viber. Якщо клієнт запланує самовивіз із ресторану, йому нададуть знижку в розмірі 20% – за умови оплати на місці.
Sam’s Steak House відновив роботу після пожежі
Sam's Steak House називають «першим стейкхаусом в Україні». У листопаді в закладі відбулася пожежа. М'ясний ресторан повинен був відновити роботу 15 січня. Та знову розпочав роботу заклад 30 січня. Нині він працює у тестовому режимі.
Фото: Обкладинка – «Ресторани Гусовських», 1 – Sam’s Steak House, 2 – Володимир Шуваєв для The Village Україна, 3 – «Гра з вогнем», 4 – Сім’я ресторанів Діми Борисова, 5 – «Ресторани Гусовських», 6 – Ян Монастирський / Facebook, 7 – Володимир Шуваєв для The Village Україна, 8 – Meiwei