Гід50 ідей для доставки їжі в Києві
Щодня протягом 50 днів ми вели рубрику «Доставку дня». Тепер підбиваємо підсумки
Другий місяць загальнонаціонального карантину триває в Україні, протягом більшості цього час українські заклади не можуть приймати гостей. Частково ресторани й кафе переорієнтувалися на доставку – таким чином підтримують роботу частини команди.
Редакція The Village Україна запустила щоденну рубрику «Доставка дня», у якій регулярно розповідала про заклади з доставкою. Після 50 днів ведення формату підбиваємо його підсумки.
Окрім того, ми розповідали, як український ресторанний бізнес переживає найбільшу кризу у своїй історії.
Піца
Bro Market
Що це: Bro Market – це фудхол із кількома форматами закладів від рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. «Bro об’єднує все, що ми зараз доставляємо: піцу з Mimosa, бургери з Bro, суші й поке з Fish & Pussycat, локшину, гьодзе, том-ям і фо з «Люсі», випічку, сніданки та каву від «Чашки», вареники, пельмені та борщ від «Балуваної Галі», а також роли за класною ціною від Sush», – розповідає співзасновник Сухомлин. Під час карантину фудхол запустив власний сервіс доставки із сайтом і мобільними додатками.
Як замовити: На сайті, у мобільних додатках для iOS та Android, а також номером 093 062 10 44. Приймають замовлення з 12:00 до 21:00. Наразі доставляють у межах центральної частини Києва, вартість доставки – 40 гривень.
Що замовити:
Бургер із подвійною котлетою із яловичини – 185 грн
Піца «Пепероні» – 215 грн
Рол «Філадельфія» з лососем – 365 грн
Поке з креветкою та едамаме – 275 грн
Том-ям із креветками – 170 грн
Фо бо – 142 грн
Liberty Diner
Що це: Liberty Diner – ресторан американської кухні від рестораторів братів Гусовських, перший заклад «Ресторанів Гусовських» на Подолі.
Як замовити: У сервісах Uber Eats і Raketa, а також за номером 068 929 75 76. Крім того, є опція самовивозу.
Що замовити:
Піца Marinara – 115 грн
Піца Quattro Formgaggi – 285 грн
Піца Cheesteak – 285 грн
Авокадо-тост – 159 грн
Великий бургер з яловичиною – 235 грн
Сендвіч із пастрамі з яловичини – 245 грн
Veterano Pizza
Що це: Veterano Pizza – піца із закладів Veterano Pizza від Veterano Group, групи бізнесу, що об’єднує підприємців-ветеранів АТО.
Як замовити: На сайті або за номером 0 800 337 672; з 11:00 до 22:30.
Що замовити:
Піца «Українська» – 160/250 грн
Піца «Гавайська» – 160/250 грн
Піца «Вегетаріана» – 140/200 грн
Піца «Прованс» – 170/250 грн
Піца «Чотири сири» – 170/250 грн
Pie Spot Pizza
Що це: Pie Spot Pizza – попап із піцою Pie Spot Pizza від шеф-кухаря ресторану в'єтнамської кухні Tin Tin Іллі Сьоміна та співзасновника закладу Владислава Максимова. Девіз формату – «Неавтентично. Абсолютно. Проте смачно».
Як замовити: За номером 067 304 22 77, доставляють власною службою в радіусі 5 кілометрів, а також через сервіс Uber Eats. Найближчим часом також підключать сервіси Raketa й Glovo. За межі зони доставки кур'єрських служб піцу можуть доставити на таксі.
Що замовити:
Піца «Маргарита 2.0» – 177 грн за 400 г
Піца «Чізі Брізі» – 211 грн за 400 г
Піца «Пан Четта» – 211 грн за 400 г
Піца «Бруклін» – 299 грн за 1000 г
Піца «Пеппероні» – 299 грн за 1000 г
Пиріг «Італійська бабуся» – 299 грн за 1350 г
Positano
Що це: Positano – ресторан італійської кухні, єдиний український заклад, що увійшов до рейтингу топ-50 піцерій Європи.
Як замовити: За номером 099 927 68 82 – з 10:00 до 21:00. Працюють з власною службою доставки по Києву.
Що замовити:
Піца «Маринара» – 120 грн за 400 г
Піца «Маргарита» – 140 грн за 430 г
Піца «Позітано» – 218 грн за 420 г
Піца з лососем і песто із цукіні – 237 грн за 410 г
Кальцоне «Ріп'єно» – 192 грн за 450 г
Бургери та хот-доги
Furgoneta
Що це: Furgoneta – кафе з вуличною їжею, одна з перших точок зі стритфудом у Києві.
Як замовити: Працюють з сервісами Uber Eats, Glovo та Raketa. Замовлення приймають з 10:00 до 22:00.
Що замовити:
«Класичний бургер» – 85 грн
Бургер із куркою-гриль – 80 грн
«Крабсбургер» – 95 грн
Рисова локшина з куркою – 120 грн
Смажений рис із яловичиною – 120 грн
Burger Farm
Що це: Burger Farm – бургери від Burger Farm із безкоштовною доставкою, які працюють в Києві з 2013 року. Нещодавно заклад ввів нове меню з гастрономічними бургерами.
Як замовити: Через сайт щодня з 11:00 до 22:00, а також через сервіси Uber Eats і Glovo. Burger Farm пропонує безкоштовну доставку, але мінімальна вартість замовлення відрізняється залежно від розташування: у «синій зоні» це 200 гривень, у «зеленій» – 300 гривень, а в «жовтій» – 500 гривень. Щопонеділка та щовівторка третю страву через замовлення на сайті видають безкоштовно.
Що замовити:
Бургер «Дабл Біф і Чиз» – 150 грн
Бургер «Бріскет» – 150 грн
Бургер «Джуніор» – 80 грн
Курячі крильця барбекю – 110 грн за 430 г
Салат із тунцем – 135 грн
The Burger
Що це: The Burger – ресторан в Arena City, що спеціалізується на бургерах.
Як замовити: За номером 050 384 27 17. Також співпрацюють із сервісами Uber Eats і Raketa. Замовлення приймають з 09:00 до 22:00. Також є можливість безкоштовної сусідської доставки в межах кілометра від закладу в Arena City.
Що замовити:
Бургер Indiana – 220 грн
Бургер Carolina – 280 грн
Бургер Colorado із котлетою Beyond Meat – 340 грн
Курячі котлети з картопляним пюре – 160 грн
Мінібурітос із куркою – 120 грн
True Burger Bar
Що це: True Burger Bar – ресторан на Хмельницького, що спеціалізується на бургерах.
Як замовити: На сайті, за номером 099 010 99 93 та в сервісах Uber Eats, Glovo й Raketa. Приймають замовлення з 11:00 до 21:00. Також працює опція самовивозу із закладу на Хмельницького.
Що замовити:
Бургер із куркою – 158 грн
Класичний бургер із яловичиною – 218 грн
Барбекю-бургер – 218 грн
Мексиканський бургер із яловичиною – 218 грн
Big Diablo Burger – 278 грн
Holy Burger
Що це: Holy Burger – ресторан на вулиці Шота Руставелі, що спеціалізується на бургерах. У спеціальному меню сім бургерів, фірмовий Holy Cheeseburger можуть доставити у форматі «конструктора»: з усіма необхідними інгредієнтами та відеоінструкцією.
Як замовити: За номером 044 466 06 07, а також у сервісах Uber Eats, Glovo та Raketa. Замовлення приймають з 10:00 до 22:00. За межі зони доставки кур'єрських служб доставляють на таксі. Також можливий самовивіз із вікна закладу на вулиці Шота Руставелі.
Що замовити:
Курячі палички із соусом з блакитного сиру – 110 грн
Сендвіч «Рубенчик» – 210 грн
Бургер Huli Huli – 240 грн
Бургер Holy Cheeseburger – 290 грн
Борщ із бичачами хвостами – 120 грн
Druzi Cafe
Що це: Druzi Cafe – мережа закладів, яка під час карантину запустила меню з бургерами та шаурмою.
Як замовити: У сервісах Uber Eats, Glovo і Raketa, а також за номером 097 580 24 69. Приймають замовлення з 12:00 до 20:00. Також можливий самовивіз із закладу на Подолі.
Що замовити:
Шаурма з куркою – 75 грн
Шаурма з яловичиною – 89 грн
Бургер із куркою – 99 грн
Чизбургер – 99 грн
Картопля фрі з цибулею та сирним соусом – 49 грн
«This is Пивбар»
Що це: «This is Пивбар» – мережа пивних ресторанів. На доставку надсилають і пиво зі знижками, і бургери, і піцу, і основні страви.
Як замовити: На сайті і за номером 044 334 33 33. Замовлення приймають з 11:00 до 23:00. Мінімальна сума замовлення для безкоштовної доставки – 250 гривень. Також можливий самовивіз із чотирьох закладів мережі.
Що замовити:
Борщ – 86 грн
Солянка – 95 грн
Хот-дог із фетою – 87 грн
Бургер Chicken Blues – 110 грн
Бургер Chicago Bulls – 147 грн
Bistro Bistro
Що це: Bistro Bistro – гастрономічні хот-доги від Bistro Bistro, моноформату на вулиці Івана Франка та регулярного учасника фестивалів вуличної їжі.
Як замовити: За номером 066 906 81 61, а також через сервіси доставки Uber Eats, Glovo та Raketa з 11:00 до 21:30. «Якщо на вашу адресу не возять, можемо доставити в будь-яку точку міста на таксі», – додають у Bistro Bistro.
Що замовити:
Хот-дог «Джованні» – 76 грн
Хот-дог «Чикаго» – 72 грн
Хот-дог «Лаціо» – 78 грн
Хот-дог «Нью-Йорк»– 72 грн
Хот-дог «Костас» –76 грн
Національні кухні
Musafir
Що це: Musafir – мережа ресторанів кримськотатарської кухні, яка переїхала до Києва з Бахчисарая після анексії Криму.
Як замовити: Через сайт і сервіси доставки Uber Eats та Glovo. Служби доставки працюють в радіусі 3 кілометрів від закладів. По всьому місту, включно з лівим берегом, Софіївською Борщагівкою та Броварами, доставляють власними кур'єрами – від 25 до 120 гривень за доставку залежно від кілометражу. У ресторані радять за можливості користуватися послугами служб доставки, тому що кількість власних кур'єрів обмежена.
Що замовити:
Чебурек з грибами – 33 грн
Янтик із грибами – 37 грн
Чебурек із яловичиною,
сиром і грибами – 48 грн
Янтик із сиром і томатом – 47 грн
Лагман – 97 грн
«Китайский Привет»
Що це: «Китайский Привет» – кафе із китайською кухнею від Міші та Даші Кацуріних. Під час карантину власники запустили сайт, на якому можна замовити страви із усіх закладів мережі – «Китайский Привет», «Вьетнамский Привет» і «Тайский Привет».
Як замовити: Через сайт. Замовлення приймають з 11:00 до 21:30. У радіусі 3 кілометрів працює безкоштовна доставка, далі – за тарифами сервісів таксі. Також заклади працюють із сервісами Uber Eats і Glovo.
Що замовити:
Локшина «Дандан» – 110 грн
Курка «Гун Бао» – 150 грн
Китайські пельмені зі свининою – 145 грн
Нем зі свининою – 90 грн
Смажена локшина з качкою – 170 грн
Курячі крильця у тайському стилі – 175 грн
Food vs Marketing
Що це: Моноформати Food vs Marketing (Ramen vs Marketing, Banh Mi vs Marketing) запустили сайт із власним сервісом доставки. Пропонують рамен, фо, бань-мі та лазанью, які можна приготувати власноруч удома.
Як замовити: Через сайт, а також за телефоном: 099 061 61 21 (раменна на Шулявці), 066 432 15 02 (Banh Mi vs Marketing). Приймають замовлення щодня з 12:00 до 19:00. Для замовлень від 600 гривень доставка по Києву безкоштовна, замовлення на понад 1500 гривень можуть доставити у найближчі до Києва міста.
Що замовити:
Рамен «Шіо» – 89 грн за 550 г
Рамен «Шой» – 106 грн за 600 г
Рамен «Спайсі» – 107 грн за 730 г
Рис із яйцем – 107 грн за 550 г
Бань мі з шинкою – 90 грн за 400 г
«Альтруіст»
Що це: «Альтруіст» – кафе близькосхідної кухні на площі Льва Толстого. Окрім замовлення страв, кафе дає можливість пожертвувати 150 гривень на потреби фонду «Життєлюб», що опікується старшими людьми. На ці гроші куплять продукти першої необхідності.
Як замовити: За номером 067 354 64 79, а також у сервісах Glovo, Uber Eats і Raketa – з 10:00 до 18:00.
Що замовити:
Сет хумусів – 211 грн
Піта з лососем – 201 грн
Ньокі з батату з грибами – 161 грн
Гарбузовий суп – 101 грн
Фалафель з овочами та картоплею – 191 грн
«100 років тому вперед»
Що це: «100 років тому вперед» – ресторан нової української кухні від Інни Поперешнюк та Євгена Клопотенка.
Як замовити: За номером 068 068 69 75 або у сервісах Glovo, Uber Eats та Raketa. Замовити можна щодня з 12:00 до 22:00.
Що замовити:
Бограч із копченою паприкою – 150 грн
Банош із бринзою та гливами – 210 грн
Ребра в печі із соусом із
хлібного квасу – 245 грн
Котлети з індички та кускус
із овочами – 145 грн
Печеня з кроликом, овочами та
печеною грушею – 170 грн
Kitaika
Що це: Kitaika – мережа ресторанів в'єтнамської, корейської та китайської кухні, представлена в закладах біля площі Перемоги та «Лівобережної». Пропонують безкоштовну доставку по Києву.
Як замовити: Через сайт, за номером 068 331 00 00, а також у сервісі Glovo. Замовлення приймають з 12:00 до 21:00.
Що замовити:
Рисова локшина з овочами – 117
Курячі крильця зі шрірачею – 113 грн
Смажений рис із яловичиною – 126 грн
Філе окуня в кисло-солодкому соусі – 167 грн
Бургер Beyond Meat – 117 грн
Barvy
Що це: Barvy – ресторан української кухні на Мечникова. На карантині, крім страв національної кухні, почали доставляти також власні коктейлі на основі фруктових дистилятів.
Як замовити: За номером 098 306 33 33. Приймають замовлення з 12:00 до 20:00. Доставка по центру Києва безкоштовна, також є опція самовивозу.
Що замовити:
Українське сало з Бессарабського ринку – 140 грн за 100 г
В'ялені спеціалітети з дичини –
215 грн за 100 г
Асорті крафтових сирів від українських виробників – 325 грн
Карпатська форель на грилі – 325 грн
Котлета з м'яса дикого вепра з картоплею – 245 грн
Under Wonder
Що це: Under Wonder – ресторан італійської кухні, який нещодавно відсвяткував десятий ювілей. Особливістю закладу є робота в цілодобовому режимі, але під час карантину він перелаштувався на доставку за графіком 10:00–22:00.
Як замовити: За номером 098 203 43 94, а також у сервісах Uber Eats і Raketa. Приймають замовлення з 10:00 до 22:00. Доставка від 400 гривень безкоштовна.
Що замовити:
Гарбузово-імбирний суп із горгондзолою – 126 грн
Равіолі «Карбонара» – 178 грн
Канелоні з копченим соусом болоньєзе та моцарелою – 204 грн
Телячі щоки з картопляно-трюфельним пюре, броколі та цвітною капустою – 298 грн
Філе окуня з пюре із пастернака з грибами та маслом авокадо – 290 грн
Tin Tin
Що це: Tin Tin – ресторан в’єтнамської кухні, який працює з 2017 року на Київському велотреку.
Як замовити: У сервісах Uber Eats і Raketa, а також за номером 097 828 7878. Приймають замовлення з 12:00 до 20:00. Діє безкоштовна доставка в радіусі 5 кілометрів, також можливий самовивіз.
Що замовити:
Фо бо – 149 грн за 500 г
Фо бо XL – 189 грн за 850 г
Фо ґа – 145 грн за 500 г
Боул «Растапопулос» з яловичиною, ананасом і кімчі – 235 грн за 400 г
Боул «Генерал Алькасар» зі смаженим сомом і томатами чері – 255 грн за 400 г
Sho
Що це: Sho – ресторан української кухні напроти goodwine. На карантині доставляють страви з меню та позиції на великі компанії, які треба замовляти заздалегідь.
Як замовити: За номером 097 557 4636, а також у сервісах Uber Eats і Raketa. Замовлення приймають з 10:00 до 21:30. У межах кілометра від закладу доставляють власною доставкою безкоштовно. 11 травня заклад відкрив літній майданчик.
Що замовити:
Борщ на юшці з бичачих хвостів – 150 грн
Бограч – 155 грн
Котлета по-київськи – 240 грн
Вареники з картоплею – 150 грн
Вареники з вишнею – 150 грн
Пельмені з м'ясом – 160 грн
Himalaya
Що це: Himalaya – ресторан індійської кухні, який працює в Києві понад 20 років.
Як замовити: «Гімалая» працює з сервісами Uber Eats, Glovo, Raketa та Menu.ua. Приймають замовлення з 11:00 до 22:00.
Що замовити:
Чикен тікка масала – 215 грн
Баттер чикен – 215 грн
Авокадо прон салат – 189 грн
Тандурі чикен – 198 грн
Чилі чикен – 172 грн
Томатний суп – 85 грн
Odessa та Spicy NoSpicy
Що це: Odessa – заклад зі стравами з Одеси. Spicy NoSpicy – ресторан паназійської кухні. Заклади напроти палацу «України» запустили спільний сервіс доставки страв і кулінарії.
Як замовити: Через сайт, за номером 067 508 70 93. Замовлення приймають з 12:00 до 20:00.
Що замовити:
Голубці – 125 грн за 500 г
Вареники з вишнями – 100 грн за 500 г
Сом теріякі з рисом – 210 грн
Щока з картопляним пермант'є – 225 грн
Том ям – 230 грн
Bassano
Що це: Bassano – мережа ресторанів італійської кухні та кондитерських.
Як замовити: За номером 044 237 79 91. Також замовити можна в Telegram за номером 067 766 84 39 або на сторінках закладів Bassno у Facebook чи Instagram. Замовити можна щодня з 09:00 до 20:00.
Що замовити:
Авокадо-тост – 180 грн
Тальятелле «Болоньєзе» – 130 грн
Салат Bassano – 210 грн
Равіолі зі шпинатом і рикотою в томатному соусі – 125 грн
Ризото з копченим буряком і телячими щічками – 290 грн
«Мама Манана»
Що це: «Мама Манана» – мережа ресторанів грузинської кухні, що працює у Києві та Харкові.
Як замовити: На сайті або за номерами 068 228 11 55 та 050 228 11 55 – з 10:00 до 22:00. Працюють з власною службою доставки по Києву. «Доставляємо безкоштовно як по правому берегу Києва, так і по майже всьому лівому берегу. Мінімальне замовлення – 350 грн», – додають у «Мама Манана». Розділили доставку на кілька зон. Детальніше – на сайті.
Що замовити:
Хачапурі по-імеретинськи – 127 грн за 450 г
Хачапурі по-аджарськи – 143 грн за 450 г
Хінкалі з індичкою – 65 грн за 3 шт
Асорті шашликів – 840 грн за 800 г
Люля-кебаб із яловичини – 194 грн за 200 г
Bali Bowl Cafe
Що це: Bali Bowl Cafe – закладу на площі Льва Толстого та Kyiv Food Market, який працює з власною пішою службою доставки.
Як замовити: На сайті і за номером 097 122 55 18. «Ви можете самостійно забрати покупку з точки самовивозу або замовити доставку кур'єром по Києву», – кажуть у закладі. На локації в радіусі кілометра від закладу на площі Льва Толстого доставляють безкоштовно, до 5 кілометрів – 50 гривень, від 5 кілометрів – 100 гривень. За межі Києва можуть доставити замовлення від 1000 гривень – за 150 гривень.
Що замовити:
Арахісовий боул – 120 грн
Асаї-боул – 135 грн
Боул із авокадо й норі – 125 грн
Фалафель-боул – 130 грн
Авокадо-рол – 115 грн
Famille Tres Francais
Що це: Famille Tres Francais – мережа французьких ресторанів, до якої входять заклади Tres Francais і Tres Branches. Під час карантину доставляють страви з основного меню та «прованські бранчі».
Як замовити: За номерами 073 526 60 87, 044 279 77 71 та 093 141 49 149. Також співпрацюють із сервісами Uber Eats, Glovo та Raketa. На замовлення від 500 гривень пропонують безкоштовну доставку. На час карантину діє знижка 15% на всі позиції. Також є можливість безкоштовної сусідської доставки та самовивозу.
Що замовити:
«Сніданок по-ельзаськи» – 188 грн
Мітболи з молодою картоплею, кропом і томатним соусом – 178 грн
Жабки по-провансальськи з томатами, часником і зеленню – 369 грн
Овочевий рататуй – 126 грн
Тарт «Татен» – 129 грн
Mercato Italiano
Що це: Mercato Italiano – ресторан італійської кухні у ТРЦ Gulliver, який на карантині працює на доставку й take away.
Як замовити: За номером 067 400 7550. Також співпрацюють із сервісами Glovo, Raketa та Royal Service.
Заклади без прив’язки до однієї кухні
«Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»
Що це: «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» – ресторанна компанія Дмитра та Олени Борисових, що почала роботу з гастропабу «Барсук», а тепер керує близько 60 закладами в Україні та Польщі. Після початку карантину мережа запустила власний сервіс доставки по Києву: від демократичних форматів «Білий налив», «БПШ», Pinzarella, Mushlya, Dogz & Burgerz, Philadelphia Roll & Bowl, а також ресторану «Канапа».
Як замовити: Через сайт із 12:00 до 20:00. Інші окремі формати «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» працюють зі службами доставки Uber Eats, Glovo та Raketa.
Що замовити:
Шаурма «Суперм'ясо» – 59 грн
Борщ зі сметаною та салом – 79 грн
Сендвіч зі стейком із тунця – 89 грн
Пінца «Чотири сири» – 109 грн
Бургер Beyond Meat – 89 грн
Zigzag
Що це: Zigzag – кафе на вулиці Рейтарській, пропонує на доставку й самовивіз усі позиції з ранкового та обіднього меню.
Як замовити: Через сервіси доставки Uber Eats, Glovo та Raketa, а також через власну доставку за номером 068 385 65 51 – з 09:00 до 21:00. «На відстань до 1,5 кілометра доставка безкоштовна, від 1,5 до 5 кілометрів – 50 гривень. Більше 5 кілометрів – 100 гривень», – уточнюють в Zigzag.
Що замовити:
Шакшука в хумусі – 147 грн
Авокадо-тост із яйцем-пашот – 189 грн
Курячий шніцець з картоплею – 195 грн
Мітболи з домашньою пастою, шпинатом
і зеленим песто – 185 грн
Яблучний пиріг із солоною
карамеллю – 107 грн
Mammy
Що це: Mammy – новий сервіс доставки продуктів Mammy від компанії First Line, власників закладів «Любимый дядя», «Жизнь замечательных людей» та «Італійська редакція». Формат визначають як «майже-готово»: кажуть, що доставляють «їжу ресторанного рівня» з простим процесом приготування вдома. Рецепти з приготування страв опублікували на сайті.
Як замовити: За номером 067 506 31 98, а також у сервісах Glovo, Uber Eats і Raketa – з 10:00 до 20:00. Для замовлення в службах доставки слід обирати заклад «Любимый дядя».
Що замовити:
Спагеті – 70 грн за 250 г
Пельмені з телятиною – 220 грн за 500 г
Вареники з картоплею – 140 грн за 500 г
Вареники з полуницею та
лимоном – 160 грн за 500 г
Млинці з телятиною та
журавлиною – 160 грн за 300 г
«Косатка» та «Джакузі»
Що це: Кафе «Косатка» та «Джакузі» на Великій Житомирській запустили спільний сервіс доставки їжі.
Як замовити: Через сайт, за номером 067 468 13 98, а також у сервісах доставки Uber Eats, Glovo та Raketa. Замовлення приймають з 11:00 до 21:00.
Що замовити:
Сирники з карамельно-горіховим соусом – 120 грн
Бургер «Нью-Йорк» – 180 грн
Курча з полентою – 195 грн
Тальяріні з песто і пармезаном – 150 грн
Фетучині з яловичим рагу – 175 грн
White Noise
Що це: White Noise Coffee & Bistro – кафе в готельному комплексі Bursa, яке раніше мало назву «Белый шум».
Як замовити: Через сайт і за номером 044 537 70 07. Приймають замовлення з 09:00 до 21:00. По Подолу доставляють безкоштовно, по Києву – при замовленні від 350 гривень.
Що замовити:
Пончики з кремом із копченої скумбрії, щавлем та в'яленими томатами – 179 грн
Bursa Fish & Chips з бешамелем та домашнім фрі – 219 грн
Салат з грушею, крем-сиром, апельсином, руколою, селерою та оливками таджаска – 150 грн
Сирники з полуницею, карамеллю та ніжними вершками – 175 грн
Круасан з лососем, крем-сиром та яйцем – 219 грн
«Черноморка»
Що це: «Черноморка» – мережа рибних ресторанів та екокрамниць. Під час карантину компанія запустила «віртуальний ресторан»: на сайті проєкту можна поспілкуватися з офіціантами в режимі відеоконференції, разом обрати страву та оформити доставку правим і лівим берегом.
Як замовити: Через сайт щодня з 11:00 до 22:00. По телефону можна замовити за номерами 097 364 05 05 (правий берег) і 098 754 05 05 (лівий берег). Замовлення від 500 гривень по Києву – безкоштовно, до 500 гривень – 70 гривень. За межі Києва – 150 гривень. На самовивіз пропонують знижку 20%.
Що замовити:
Одеський форшмак із грінками – 75 грн
Чорноморська юшка – 62 грн
Рибні котлети з судака й лосося – 182 грн
Ризото з морепродуктами – 184 грн
Пельмені з морським окунем
і креветками – 128 грн
Melt Me
Що це: Melt Me – новий форматіз сендвічами з плавленим сиром і натуральними напоями від команди необістро «Асамблея», яка припинила доставку на час карантину.
Як замовити: Через сервіс Uber Eats і доставку Uklon. Приймають замовлення щодня з 11:00 до 21:00. Найближчим часом планують запустити сервіси Glovo й Raketa, а орієнтовно за два тижні – власний сервіс доставки.
Що замовити:
Melt Berry Berry – 145 грн
Melt Chicky Schnitzel – 165 грн
Melt Mortadella – 185 грн
Melt Fish & Chips – 195 грн
Томатний суп із чедером і базиліковою олією – 65 грн
«Реберня на Узвозі»
Що це: «Реберня на Узвозі» – м’ясний ресторан від львівського «Холдингу емоцій !FEST», який з літа 2019 року працює у Києві. Головна страва у меню – фірмові ребра на вогні.
Як замовити: За номером 096 680 03 99. Замовлення приймають і доставляють з 11:00 до 20:00 у будні та з 11:00 до 21:00 у вихідні. Вартість доставки по місту – 50 гривень, замовлення від 800 гривень доставляють безкоштовно. На замовлення з самовивозом роблять знижку 20%.
Hum:Hum
Що це: Hum:Hum – кафе на Подолі, що спеціалізується на стравах на основі хумусу. Під час карантину доставляють спеціальне меню зі сніданками, боулами та ролами.
Як замовити: Через соціальні мережі і за номером 093 144 04 59. Замовлення приймають з 10:00 до 20:00. «Організовують пішу доставку по Подолу, велодоставку в радіусі 7 кілометрів та приймають замовлення на виніс. Можуть відправити замовлення на таксі в будь-яку частину Києва», – додають в Hum:Hum. Також заклад працює із сервісом Raketa.
Що замовити:
«Ніжний класичний хумус» – 80/150 грн
«Фірмовий рожевий хумус» – 85 грн
«Пікантний хумус із печеними перцями» – 100 грн
Хумус із авокадо і шпинатом – 125 грн
«Великий сніданок Hum:Hum» – 150 грн
Blur Coffee
Що це: Кафе Blur Coffee пропонує доставку боулів, мелт-сендвічів і кави по всьому місту. Також пропонують страви азійської кухні від бістро WhaiThai.
Як замовити: У Telegram-боті, а також за номерами 068 270 75 75 та 068 369 13 39. Замовлення приймають з 10:00 до 20:00. Мінімальна сума замовлення – 200 гривень, доставка безкоштовна в межах 3 кілометрів, від 3 до 5 кілометрів – 40 гривень, від 5 кілометрів – 80 гривень. Також можливий самовивіз із закладу на «Кловській»: «У нас є пункт самовивозу на літній терасі, де ви можете зробити замовлення за допомогою спеціальної рації або через чат чи номер телефону».
Що замовити:
Вівсянка з маскарпоне й вишнею – 115 грн
Чорничний смузі-боул – 119 грн
Песто-вівсянка з пармезаном і фетою – 119 грн
Тост із хумусом та авокадо – 149 грн
Мелт із сиром і куркою – 165 грн
Zweig
Що це: Zweig – бар-бістро на «Арсенальній», офіційне відкриття якого не встигли провести до початку карантину. Під час карантину запустили пропозицію доставки з трьох сетів: сендвіч, десерт і напій по 450 гривень.
Як замовити: На сайті. Замовлення приймають з 11:00 до 22:00. У межах 5 кілометрів від закладу на «Арсенальній» доставляють безкоштовно.
Sam’s Steak House
Що це: Sam's Steak House – м’ясний ресторан, який працює в Києві з 1996 року. Під час карантину доставляють стейки та м’ясо.
Як замовити: За номером 067 501 13 95. Замовлення приймають з 11:00 до 21:00. Вартість доставки по місту – 70 гривень, за місто – від 150 гривень. «Доставка здійснюється наступного дня після оформлення вашого замовлення. Також ви можете скористатися самовивізом безпосередньо у день замовлення з Жилянської, 37», – додають у закладі.
Що замовити:
Стейк «Рибай» Prime – 265 грн за 350 г
Стейк «Портерхауз» – 320 грн за 450 г
Стейк «Ті-Боун»– 450 грн за 600 г
Стейк із індички – 95 грн за 250 г
Скумбія барбекю – 75 грн за 300 г
Десерти
Veterano Brownie
Що це: Veterano Brownie – це кафе, яке спеціалізується на десерті брауні. «Доставимо брауні, каву й брауні-мікси додому безкоштовно та безпечно», – розповідають у закладі на Подолі, що входить до Veterano Group – бізнесу від ветеранів АТО. Окрім можливості замовити брауні, пропонують Veterano Brownie Mix – інгредієнти для приготування брауні вдома.
Як замовити: Через сайт і в Telegram (@juliakochetova). Приймають замовлення з 10:00 до 18:00 у будні та з 11:00 до 17:00 у вихідні. «На час карантину ми доставляємо своїми кур'єрами безпечно та безкоштовно. Саме тому є два часові слоти доставки: 10:00-14:00 або 15:00-18:00, залежно від точки доставки», – пояснюють у Veterano Brownie.
Що замовити:
Брауні «Екстра» – 69 грн
Брауні «Карамельна Каліфорнія» – 69 грн
Брауні «Класик» – 79 грн
Брауні «Вишня» – 79 грн
Брауні «Блонді» – 89 грн
Honey
Що це: Honey – мережа кафе-кондитерських, що пропонує «смачну їжа на кожен день та десерти світового рівня».
Як замовити: Через сайт і за номером 067 352 61 85, замовлення приймають з 09:00 до 19:00.
Що замовити:
Сирники – 124 грн
Французький сирний омлет із
камамбером та броколі – 139 грн
Авокадо-тост – 145 грн
Сендвіч із ростбіфом – 139 грн
Салат із кіноа та авокадо – 150 грн
Milk Bar, Dogs & Tails та Good Girl
Що це: Власний сервіс доставки закладів рестораторки Анни Козаченко – Milk Bar, Dogs & Tails і Good Girl.
Як замовити: Через сайт, замовлення приймають з 09:00 до 20:00. Cервіс доставки виконує замовлення у радіусі 10 кілометрів від закладу на Шота Руставелі. За межами цієї зони доставляють замовлення від 1000 гривень. Замовлення привозять на наступний день після оформлення доставки.
Що замовити:
Бургер Milk Bar – 215 грн
Пастрамі-сендвіч – 235 грн
Авокадо-тост – 210 грн
Хот-дог Cream Corn – 115 грн
Десерт «Три молока» – 69 грн
А також
GudFood at Home
Що це: GudFood at Home – новий сервіс доставки GudFood at Home від компанії GudFood, що спеціалізується на корпоративному харчуванні.
Як замовити: За посиланням і за номером 068 674 99 80. Приймають замовлення щодня, крім суботи. Доставляють на власних авторефрижераторах. Замовлення, оформлені після 19:00, доставляють через день. Мінімальна сума замовлення по Києву – 300 гривень. За місто – 500 гривень. Доставка за місто коштує 100 гривень.
Що замовити:
Українські пельмені – 55 грн за 500 г
Лазанья – 80 грн за 450 г
Равіолі зі шпинатом і крем-сиром – 90 грн
Жульєн – 60 грн за 250 г
Куряча котлета – 90 грн за 400 г
Обкладинка: Pie Spot Pizza