Гід10 закладів Києва, які працюють цілодобово
Равіолі з лососем, український борщ і крафтове пиво – що їсти і пити у будь-який час доби
The Village Україна готує добірку закладів, які працюють без перерв та вихідних.
Бари та паби
«Бездельники»
Основне призначення закладу «Бездельники» – коктейль-бар. Гостям пропонують на вибір класичні та фірмові коктейлі (150 грн). Зі страв можна замовити грибну юшку (65 грн), кебаб із томатним соусом і бататом (210 грн). Ці позиції у меню діють протягом дня. У цілодобовому режимі в закладі працює стенд із стритфудом пітакою (150 грн) – це поєднання піти, тако і шаурми.
«Товстий Лев»
У барі на площі Льва Толстого пропонують 50 різних сортів пива. Окрім закусок, у закладі готують курячі крильця в медово-соєвому соусі з імбирем (119,77 грн), фірмові пательні, пасти й український борщ.
Crazy Jack
Ще один цілодобовий бар від власників «Товстого Лева». Із 6:00 до 12:00 у закладі подають сніданки (87,77-97,77 грн). В інший час пропонують бургери (167 грн), шаурму (149,55 грн), закуски та пиво. Із повним меню можна ознайомитися за посиланням.
ProRock
Паб позиціонує себе як рок-заклад, тому тут грає жива рок-музика. На вибір пропонують класичне (46 грн) та крафтове (53 грн) пиво. Окрім цього, у ProRock подають бізнес-ланчі (62 грн), закуски, шніцелі (100 грн), хоспери (110-250 грн), вина та коктейлі.
У барі пропонують лише чистий алкоголь: ром, джин, віскі, лікери, вино, пиво. Коктейлі у цьому закладі не подають. Із закусок можна замовити хамон із селянським хлібом (130 грн), сирне плато (200 грн), грінки до пива (30 грн).
Ресторани
The Burger
У меню закладу від засновників The Bar i The Cake 13 видів бургерів (190-290 грн) і три види стейків. Окрім цього, можна обрати супи та закуски. Із напоїв пропонують коктейлі: «мохіто» і «неґроні».
Public Cafe
Банош із бринзою, білими грибами та шкварками (125 грн), гострий азійський салат із телятиною та скляною локшиною (155 грн), крильця у соусі Jack Daniel’s (135 грн) – пропонують у ресторані на Хрещатику. Із напоїв є домашні українські настоянки, класичні коктейлі, смузі та мілкшейки.
Mocco
В іншому цілодобовому ресторані на Хрещатику пропонують в’єтнамські роли в рисовому папері з сиром «Філадельфія» і тунцем (235 грн), суп-пюре зі шпинатом і морепродуктами (240 грн) та стейк із тунця на грилі (250 грн).
Under Wonder
Цілодобовий ресторан поблизу площі Льва Толстого. У меню – страви італійської та французької кухні. З 06:00 до 12:00 у закладі пропонують сніданки: «київські» (124 грн) та «англійські» (138 грн). Протягом доби можна замовити тартар зі скандинавської форелі з кремом з авокадо (184 грн), рибний суп чопіно (240 грн) та домашній лимонад (62 грн).
Petrus-ь
Біля Палацу спорту цілодобово працює ресторан української кухні. З основних страв пропонують борщ зі свинячими реберцями (98 грн), солоні та солодкі вареники (75-112 грн) і зрази (96 грн). Із напоїв – вина, настоянки власного приготування та коктейлі. Також у закладі діє пісне меню: зокрема, борщ із квасолею та білими грибами (88 грн) і пшенична каша з печеними овочами в медовому соусі (82 грн).
Фото: обкладинка – Діана Андруник для The Village Україна; 1 – Анна Бобирєва для The Village Україна; 2 – «Товстий Лев»; 3 – Crazy Jack; 4 – ProRock; 5 – Діана Андруник для The Village Україна; 6 – The Burger; 7 – Public Cafe; 8 – Mocco; 9 – Under Wonder; 10 – Petrus-ь.