Wellness Weekend від Integral у заміському комплекті, етномаркет від «Всі.Свої», Tiefschwarz на схилах Дніпра у Kureni, великий поетичний вечір від Юрія Іздрика, майстер-клас від стилістки в Kapsula, етнодійство на Русалії й інше – зібрали всі події на вікенд 28–20 червня в Києві.

Веган-вікенд у Community Café

Організація «Кожна тварина» й Community Café запрошують на «Веган Вікенд». 

Мета події: зібрати 1 000 000 грн для Сил оборони (на позашляховик для 241 бригади 206 батальйону мінометної батареї, на актуальний збір для 72 бригади та на веган-пайки). 100% зібраних коштів підуть на мету збору. На події обіцяють фудкорт, маркет, тату за донейт, настільний теніс, симулятор польоту на дроні.

Коли: 29–30 червня, 14:00–22:00

Де: Кирилівська, 41

Скільки: 250–2000 грн

Попап від Skinlist Facial у Mikana Beauty Center

Протягом дня косметолог Skinlist Facial проводитиме процедури з догляду за обличчям в центрі міста. У меню процедури:

  • глибоке зволоження від Meder Beauty
  • anti-redness від Meder Beauty
  • ліфтинг від Meder Beauty
  • anti-acne від Meder Beauty
  • Smart Lift із Clione Fit
  • мікрострумова терапія
  • super glow – фірмова карбоксітерапія
  • атравматична чистка

Записатися можна в особистих повідомленнях або за номером 0502160219. Умови запису: підібрати час візиту, напередодні заповнити анкету щодо стану шкіри, для підтвердження запису необхідно внести депозит 200 грн, його повернуть після процедури. 

Коли: 29 червня (час індивідуальний за записом)

Де: Гоголівська, 32/2

Скільки: 1250–2390 грн

 

Сезонна вечеря на містку в Octo Tower

Octo Tower запрошують гостей на вечерю з меню від шефа закладу та винний супровід від бару «Льо» із сомельє Василем Великанським. У меню: тістечко з вершкового мусу й копченої риби, качина грудка з гливами, рублена яловичина з лисичками та трюфельним соусом, наполеон із лісовими ягодами. Щоб купити квиток, потрібно написати в особисті повідомлення Octo Tower.

Коли: 28 червня, 19:00

Де: Мечникова, 5

Скільки: 2500 грн

Wellness Weekend від Integral

Гостей запрошують на вікенд у заміський комплекс «Родосвіт», де обіцяють тренування, банні церемонії, чаювання, прогулянки фермою, басейн, велосипеди, гасторовечір від шефа з дегустацією натурального вина, риболовлю, сонячні ванни та відпочинок. Детальна програма вікенду. 

Коли: 28–30 червня, 10:00–16:30

Де: с. Житні гори

Скільки: 12 000 грн

Етномаркет від «Всі.Свої»

Організатори обіцяють майже дві сотні українських брендів з фокусом на етномотивах. На маркеті будуть майстри та ремісники, великі бренди та маленькі мануфактури. На маркеті будуть представлені вишиті сорочки та одяг із натуральних тканин, керамічний посуд і дерев’яне кухонне приладдя, аксесуари та декор із природних матеріалів, традиційні та сучасні прикраси у стилі етно.

Коли: 29–30 червня, 10:00–20:00

Де: Десятинна, 12

Скільки: вхід вільний

 

Артвечірка від Infinitum

Організатор подій Infinitum запрошує гостей зустріти захід сонця. Протягом вечора художник створюватиме картину, що після заходу сонця «засяє неймовірними фарбами», кажуть організатори. Окрім того, на гостей чекає виставка унікальних скульптур від скульптора Юрія Мусатова. На події буде музичний супровід, у лайнапі: Indie Elephant, Neumateria (live), Grek, Deloona. Дрескод: усе, що продемонструє індивідуальність і креативність, а також дизайнерські речі. Частина зібраних коштів піде Благодійному фонду «Ukraine Alive 2022», що збираємо на лагер для надання психологічної допомоги дітям, які втратили батьків на війні.

Коли: 29 червня, 17:00

Де: Шовковична 42/44

Скільки: 800–1000 грн

Гавайська вечірка на ВДНГ

Гостей запрошують на гавайську вечірку, тож дрескод – одяг у гавайському стилі, як-от сорочки у квіточку чи гавайські леї. Першим 200 відвідувачам обіцяють безплатний напій із бару. Окрім того, на гостей чекають нові знайомства завдяки спеціальному дизайну вхідних браслетів, на події буде фотограф, а на тлі – літні музичні сети від діджеїв. Захід має вікове обмеження 16+.

 

 

Коли: 29 червня, 17:00

Де: Голосіївський проспект, 132, Panorama Bar

Скільки: 150–250 грн

Етнодійство на Русалії

Організатори запрошують гостей на етнодійство, де будуть музика та співи, лекторії, традиційні танці, ворожіння, майстерки, обряд проводів русалок і русальна хода Подолом. На події гості дізнаються, чи русалки справді були небезпечними, чому наші предки їх шанували й закликали, чи можуть русалки допомогти з врожаєм і як від них захиститись. Гостям пропонують одягтись у традиційне вбрання або ж перевтілитись у мавок, чугайстрів, нічниць і перелесників.

Коли: 30 червня, 12:00–20:00

Де: Артпричал (хода з гори Дитинка)

Скільки: 600–700 грн

Tiefschwarz у Kureni

Гостей запрошують послухати легендарного німецького музичного продюсера Tiefschwarz. Лайнап: Tiefschwarz, Aidentique, Runov – Krøft. Торік Tiefschwarz був хедлайнером закриття основної тераси. Проєкт був заснований в 1997 році в Штутгарті й випустив кілька альбомів і численні сингли, а також ремікси для різних артистів. Ali Tiefschwarz відомий своїм унікальним стилем – суміш техно, хауса й елементів інших жанрів в кульмінаційні моменти. 

Коли: 29 червня, 16:00–23:00

Де: Паркова дорога, 4

Скільки: 300 грн

Великий поетичний вечір від Іздрика

Гостей запрошують на великий творчий вечір Юрія Іздрика. «Сьогодні талановитого автора називають культовим, а його вірші повняться життєвою мудрістю та неповторною філософією», – кажуть організатори. На вечорі можна буде послухати найсильніші твори митця. 

Коли: 28 червня, 19:00–21:00

Де: алея Героїв Небесної Сотні, 1 (Жовтневий палац)

Скільки: 390–1290 грн

Lely45 на V’yava у Саду Бажань

Lely45 – українська артистка, яка нещодавно презентувала новий альбом. На локації є: ресторан, спортивна зона, дитячий майданчик, фудкорт, зона гамаків, PlayStation і багато іншого.

Коли: 28 червня, 18:00–22:00

Де: пр. Глушкова, 1

Скільки: 650–1500 грн

Попап від журналу Noire на честь першого випуску

Організатори прагнуть передати атмосферу субкультур, молодості та гламуру. Обʼєднати рокерів 70-х, панків, авангардну моду, британських хуліганів і дріл-авіацію. На гостей чекатимуть ексклюзивні речі, серед них – футболки, лонгсліви, sticker pack і постери, присвячені роботам із журналу. Подія пройде в «Бармен диктаті», пригощатимуть кастомними коктейлями й обіцяють великий вибір їжі.

Коли: 29 червня, 18:00–22:00

Де: Хрещатик, 44б

Скільки: вхід вільний

 

Майстер-клас від стилістки Ольги Шкіль у Kapsula

Гостей запрошують на майстер-клас від стилістки й інфлюєнсерки Ольги Шкіль у шопінг-простір українських брендів Kapsula. Разом з Олею гості говоритимуть про власний стиль, поєднання, тренди й експерименти. Крім лекції й нових знайомств, обіцяють багато подарунків: сертифікати на шопінг, бʼюті-бокси, сертифікати на масаж. 

Коли: 29 червня, 11:00

Де: Жилянська, 54

Скільки: 750 грн 

Квитки (запис в особистих повідомленнях)

Літні обряди та ліричні пісні у Broen bar

Організатори запрошують усіх охочих на благодійні співанки, де можна буде співати просто неба купальські, русальні та кустові пісні, що передають усю красу та магію літніх обрядів. Окрім цього, гостям розкажуть про традиції, обрядові пісні й запросять поспівати разом. На події виступатиме фольклорний гурт «Шепіт».  Мета вечора – зібрати на РЕБ для 58 бригади. 

Коли: 30 червня, 18:00

Де: Велика Житомирська 20 (арка на Пейзажній алеї)

Скільки: донейт на вільну суму

 

Аудіоперформанс «Чесно брешеш?» в Українському домі

В Українському домі можна буде послухати мистецький аудіоперформанс «Чесно брешеш?» від Світлани Довгань і Наталії Шулякової. Інтимна розмова двох подруг про дорослішання відбудеться в межах виставки молодіжної редакції Українського дому «Інтроспекція.нотатки», що є частиною програми «Мистецтво змін». Авторки запрошують слухачів і слухачок подумки долучитися до діалогу, що зазвичай відбувається віч-на-віч, і відтворити одну з практик, що тісно асоціюється з дружбою. Для прослуховування аудіоперформансу організатори просять взяти з собою навушники.

Коли: 28 червня, 18:00

Де: Хрещатик, 2

Скільки: 50–100 грн

 

Вечірка-збір у Closer

Closer запрошує на вечірку з метою допомогти із закриттям збору на потреби підрозділу одного з викладачів музичної студії Closer Connections, який від початку повномасштабної війни служить на передовій. Кошти необхідні на нові засоби спостереження, ремонт двох автівок 4х4, гуму, лафети. У лайнапі: Prychal – Rustam, Brother G, Pcinkh; Garden – Alex Ko, On Vogue, Kotki. Захід має вікове обмеження 21+, донейти приймають лише готівкою.

Коли: 29 червня, 16:00

Де: Нижньоюрківська, 31

Скільки: донейт на вільну суму

Кіноробітня від Кino42

Гостей запрошують на лекцію про оперу в кіно, а особливо про Лукіно Вісконті. Лектори Анна Гадецька й Олександр Островський розкажуть, чому його фільми неможливі без опери, які опери варто послухати як домашку й де шукати «Травіату» в кіно. А також – як створити оперну драматургію без цитування. 

Коли: 30 червня, 12:00

Де: Костянтинівська 11Б

Скільки: 300 грн

Ранкова читанка й квест у книгарні-кавʼярні Readeat

Разом з авторкою книжки «Усі під підозрою!» Марусею Щербиною гостей запрошують читати її книжку та пройти захопливий квест книгарнею. Подія для дітей від 8 років. Опис книжки: «Остап мріє стати детективом. І ось трапляєть­ся нагода: у школі зникають козацькі монети! Звісно ж, хлопець одразу береться шукати злочинців. І не сам: виявляється, його брат Олег теж зацікавився дивним зникненням монет, як і Соня, новенька зі школи. Утім, розслідувати злочини – не лише дуже захопливо, а й важко, бо під підозрою опиняються геть усі. На друзів чекають шалені пригоди: загадкові справи, допити, справжнісінькі скарби та навіть замки з привидами. Чи вдасться юним детективам знайти винних?» Для участі потрібно заповнити анкету.

Коли: 29 червня, 11:00

Де: Антонівська, 50

Скільки: вхід вільний

 

Благодійний забіг від Spilka та Junglegym

Гостям пропонують зустрітися біля оперного театру, стартувати о 8:00 через Андріївську церкву, Володимирську гірку, паркову дорогу та парк Слави. У Parking Kyiv чекатиме смачна кава й свіжа випічка від Leilia Bakery. Записуватися варто заздалегідь. Кошти із забігу підуть на терміновий збір на РЕБ і мавік для бригади ЗСУ на Харківському напрямку.

Коли: 30 червня, 8:00

Де: Володимирська, 50

Скільки: 400 грн 

Костюмована кіноподія від Kashtany Sekta

Гостей запрошують у «КультМотив» на костюмовану кіноподію, що дослідить самовираження через улюблені кінообрази й дасть змогу відчути себе головним героєм/героїнею.Це може бути костюм, грим чи маска улюбленого кіноперсонажа. На гостей чекає музична програма, гратимуть: Denys Yatsko, Sawras, Ghetto Groove b2b Kidcake, Varmour Valeriy. Окрім того, буде виставка артоб’єктів від Євгена Клименка й Анни Придатко. Діятиме фейс-контроль. 50% коштів підуть благодійному фонду Valeriy&Friends, що покриває військові запити.

Коли: 28 червня, 16:00

Де: Спаська, 36/31

Скільки: 200 грн 

Портрет у техніці амбротипія від Олександра Малого у Squat 17b

Гостей запрошують на лекцію від Олександра Малого, українського фотохудожника, який знімає за технологією мокро-колодійного процесу. Цей метод використовували до початку 80-х років 19 століття. Він був другим основним масовим комерційним фотопроцесом в історії фотографії, після дагеротипії. Окрім того, гостей запрошують узяти участь у розіграші свого портрета в стилі амбротипії. Щоб узяти участь, потрібно кинути донейт від 500 грн на банку, за допомогою рандомайзера організатори оберуть дев’ятьох людей, які отримають портрет. Важливо лишати контакти й ім'я, щоб вас знайшли. Людина, яка зробить найбільший донейт, гарантовано отримає знимку. Донейтити можна до 12:00 27 червня. Усі зібрані підуть для 114 ОБрТрО 135 ОБТрО на купівлю РЕБів і ремонт авто.

Коли: 29 червня, 13:00

Де: Терещенківська 17б

Скільки: донейт від 500 грн 

Благодійна пробіжка Run to breakfast від Avangarden

У суботу гостей запрошують на благодійну пробіжку з тренеркою Анною Абдуловою, яка у спорті вже 25 років. Маршрут пролягатиме знаковими місцями Києва до Avangarden, де всі охочі зможуть залишитись на сніданок і кураторську екскурсію мультидисциплінарною виставкою «У синергії з містом» від Каріни Качуровської, співзасновниці Avangarden Gallery й арткураторки. Тем пробіжки легкий, загалом у межах 3–5 кілометрів. Кошти з події підуть на евакуатор для К-2 для швидкої та надійної доставки вибитої з ладу техніки з лінії фронту на ремонт для батальйону К-2 (54 ОМБр). Для реєстрації потрібно написати в особисті повідомлення Avangarden.

Коли: 29 червня, 9:00

Де: Велика Житомирська, 38 (біля муралу Waone Manzhos)

Скільки: донейт від 200 грн

 

Бургери на задвірку в «Багряному»

Гостей запрошують скуштувати бургери від шефа Данила Онуфрієва, який наразі також готує в Mates. Сам шеф каже: «Концепт події максимально простий, відкритий і свійський». Обіцяють смажені бургери, олдскульну музику, пиво, коктейлі та багато сміху. У меню від шефа: чіззі-бургер зі шніцелем і кімчі й чіззі-бургер із фіш-н-чіпс і бренд-н-баттер піклз.

Коли: 29 червня, 14:00

Де: Андріївський узвіз, 36

Скільки: вхід вільний 

 

День народження pets friendly-кав’ярні Pes Duke 

Гостей запрошують на святкування у дворі закладу. У програмі обіцяють: BBQ, діджей-сети, дружню атмосферу й донейтні коктейлі на Hand Mate лікерах.

Коли: 29 червня, 15:00

Де: Пирогова, 5 (вхід в арку)

Скільки: вхід вільний

 

Турнір із настільного тенісу й музичний виступ у «Хвильовому»

У літньому дворику бару Hvlv відбудеться турнір із настільного тенісу. Для участі в ньому необхідно зареєструватись за посиланням. Кожного учасника події пригощатимуть спешл-дрінком. Щоб узяти участь, потрібно зробити донейт від 200 грн. 

Після турніру відбудеться івент за участю двох електронних артистів. Продюсер, композитор і медіахудожник Emil Asadow підготував лайв-виступ з авторськими треками з елементами східної музики Азербайджану та Криму. Автор шоу Unaussprechlichen Kulten на 20ft Radio Anthony Junkoid представить експериментальний сет у жанрах фольк і лефтфілд-вейв з елементами джазу та авангарду.

Коли: 29 червня, теніс – 16:00; музичний захід – 19:00

Де: Верхній Вал, 18

Скільки: 150 грн

 

обкладинка: HVLV.Bar