Гурт O.Torvald випустив кліп на пісню «Хейту на зло», в якому знялися ветеран Олександр Терен і блогер і стендап-комік Повар Даніл.

Це пісня з альбому «Втома», який вийшов навесні 2024-го року. «Пісня про те, що хейту на зло і на зло на всім людям, які в нас не вірять, ми маємо робити те, що робить нас щасливими», – кажуть музиканти.

Лузери проти красавчиків

Кліп зняли за одну ніч у червні 2024-го в скейт-парку на ВДНГ. За сюжетом, є дві команди скейтерів – «лузери» і «красавчики» – які змагаються за титул найкращої команди. Переможця обирали судді-музиканти гурту. 

Хто знявся у кліпі

Олександр Терен зіграв у кліпі головну роль – тренера зі скейтбордингу. «Коли мені скинули сценарій, мені сподобалося, що в кліпі я був тренером «команди невдах», які ніби-то не мали ніяких шансів, але перемогли у фіналі. Це показник, що незважають на те, що вас можуть хейтити за щось, все одно можна перемагати й ставати крутими хейту на зло», – каже Терен. Також у кліпі епізодичні ролі зіграли стендап-комік Повар Даніл і кінооглядачка Інна Гордєєва. 

У команді «лузерів» грає комік Повар Даніл,
а її тренером став ветеран Олександр Терен

У команді «красавчиків» – музиканти гурту

«Тут є трошки моралі, але не шукайте глибоких сенсів»

Режисером кліпу став Євгеній Головатенко, з яким гурт уже працював раніше над треками «Амстердам», «Дихай», «Голосові» та «Я повернуся».

«Цей кліп – це пошана усім панк-рок кліпам початку 2000-х або 90-х, така собі стилістична суміш кліпів Blink 182, Green Day, Offspring i Sum 41. Звісно ми додали в роботу трошки історії, трошки моралі. Але загалом не треба шукати глибоких сенсів, просто отримайте задоволення від кліпу», – кажуть у команді.

«Наша місія – говорити про тих людей, які віддали частину себе на війні. І говорити про це можна абсолютно різними способами – підтримувати ментальне здоров'я, допомагати людям з інвалідністю стати повноцінною частиною суспільства. Ну й іронізувати, зокрема, як це зробив Саша в кліпі», – поділився Женя Галич у коментарі для Віледжа.

   

  • У липні 2023 року український рок-гурт O.Torvald випустив мініальбом «Голосові». Він складається з однойменного синглу й трьох аудіоповідомлень, які українські військові записали в боях за Бахмут навесні 2023-го.
  • На початку квітня O.Torvald випустив альбом «Втома» про ПТСР, ностальгію за минулим і «біль сьогодення». У січні учасники гурту переїхали у приватний будинок, де почали працювати над новим матеріалом. За той період O.Torvald написав 16 треків, 10 з яких увійшли до альбому.

Відео й обкладинка: O.Torvald