У крові 31-річного співака британського гурту One Direction Ліама Пейна, який помер 16 жовтня внаслідок падіння з третього поверху в Буенос-Айресі, знайшли сліди кількох наркотиків, повідомляє ABC News.

На момент смерті в організмі Пейна був кокаїн, бензодіазепін, крек і «рожевий кокаїн» (суміш кількох наркотиків, враховуючи метамфетамін, кетамін, МДМА). Однак початкові результати не можуть визначити точну кількість препарату в крові Пейна, коли він помер, додають фахівці. Остаточні результати токсикології будуть готові за кілька тижнів.

Що відомо про смерть Ліама Пейна

За кілька хвилин до смерті диспетчер готелю повідомив оператору 911, що в них є «п’яний від наркотиків та алкоголю гість, який ламає все в номері».

Коли правоохоронці приїхали на місце події, у номері Ліама знайшли наркотики, алкоголь, а меблі були розбиті й розкидані. Попередньо прокуратура припустила, що в співака міг статися зрив через зловживання психоактивними речовинами.

У момент падіння Пейн міг бути у напівпритомному чи непритомному стані через передозування, припустила місцева поліція. Від удару об землю, співак отримав несумісні із життям травми голови.

   

  • Британський співак Ліам Пейн був учасником гурту One Direction, яку заснували в 2010 році після участі в шоу X Factor. У листопаді 2011 року група випустила свій перший альбом Up All Night.
  • У 2016-му році One Direction тимчасово пішла на перерву [яка виявилась розривом гурту] і відтоді хлопці зосередилися на сольних кар’єрах. Ліам випустив багато пісень, зокрема Strip The Down.

Обкладинка: ABC News