Нова книга з циклу «Відьмак» вийде на початку грудня 2024 року, підтвердив автор Анджей Сапковський під час заходу «Ігри свободи». 

Сапковський сказав, що приблизно на початку грудня книга з'явиться у польських книгарнях. Інших деталей автор не зазначив, тому поки невідомо, як називається ця книга й коли з'явиться в інших країнах. 

Водночас журнал «Нова фантазія» уточнює, що дата релізу – 1 грудня. А в своєму грудневому випуску вони опублікують перший розділ книги. Він вийде трохи раніше, 22 листопада.

   

  • Перша книга з циклу «Відьмак» Анджея Сапковського вийшла у 1986 році. За мотивами книг Netflix випустив однойменний серіал у 2019 році. А у травні 2024 року презентував трейлер уже четвертого сезону «Відьмака». Головну роль Ґеральта з Рівії виконає актор Ліам Гемсворт («Голодні ігри»), раніше цю роль виконував англійський актор Генрі Кавілл.
  • Також за мотивами «Відьмака» створили комп'ютерну гру. Її третя частина увійшла до десятки найкращих відеоігор в історії за версією PC Gamer. 
  • Видавництво «Мальопус» випустило книгу кулінарних рецептів, натхненну серією відеоігор «Відьмак». Туди ввійшло 80 рецептів: «від ситних страв і міцних напоїв із корчем до розкішних бенкетів для застілля з друзями». 

Обкладинка: серіал «Відьмак»