Південнокорейська співачка Дженні, учасниця к-поп-гурту Blackpink, випустила кліп на пісню Mantra, який зняла режисерка й фотографка з Одеси Таню Муіньо.

Записували пісню й знімали кліп у Лос-Анджелесі. За 11 годин відео на YouTube набрало понад 8 мільйонів переглядів.

Співачка назвала свою пісню «ідеальною для початку нової ери», завдяки якій вона зможе «показати себе з нового боку».

Американський часопис Billboard сказав, що це «найкращий гімн для красивих дівчат по всьому світу». А журнал Rolling Stone, присвячений музиці й попкультурі, назвав пісню «захопливою».

   

  • Таню Муіньо – українська дизайнерка, фотографка і режисерка з Одеси. Минулого року режисерка в Будапешті зняла кліп для південнокорейського к-поп співака Чонгука з гурту BTS. Також Муіньо співпрацювала з багатьма іншими міжнародними артистами, серед яких Сем Сміт, Doja Cat, Елтон Джон і Брітні Спірс, Cardi B, Normani, Rosalia, Yungblud, Гаррі Стайлз, Lil Nas X, Foals, Labrinth, Кеті Перрі тощо. У травні 2024 року зняла кліп для українського співака Monatik на пісню «А що?», а у червні – для виконавиці Dorofeeva на пісню «Хартбіт».
  • Кліп Таню Муіньо для Гаррі Стайлза номінували на «Ґреммі-2023». Крім того, вона отримала вісім номінацій на MTV Video Music Awards 2022 за музичні відео для Гаррі Стайлза, Post Malone і The Weeknd, а також Normani & Cardi B. А у 2021 році її кліп до треку Montero (Call Me By Your Name) американського репера Lil Nas X отримав нагороду MTV Europe Music Awards 2021 у категорії «Найкраще відео». Цей кліп також має три нагороди премії MTV Video Music Awards 2021 у категоріях: «Відео року», «Найкраща режисура» й «Найкращі візуальні ефекти».
  • Дженні Кім – південнокорейська співачка, реперка, а також учасниця к-поп-гурту Blackpink, який дебютував у серпні 2016 році на лейблі YG Entertainment. У 2023 році дебютувала і як акторка в серіалі «Ідол» для HBO. Перший сольний сингл Solo випустила у 2018 році. У 2023 році Дженні створила власний лейбл Odd Atelier.

Відео й обкладинка: Jennie