Команда GTP Media оголосила про початок прийому заявок на третій щорічний онлайн-фестиваль українських інді-ігор Indie Cup Ukraine’ 24.

Хто може взяти участь

Взяти участь у фестивалі можуть українці з проєктами, реліз яких запланували не раніше 1 січня 2025-го року. Щоби взяти участь, треба надіслати відео з геймплеєм свого проєкту (мінімум п’ять хвилин). Якщо гру номінують, учасники також мусять надіслати білд гри для розгляду журі.

Фіналісти Indie Cup отримають нагороди й письмовий фідбек від журі. Участь у фесті безоплатна, а всі активності проведуть онлайн у благодійному форматі. Під час фестивалю організатори планують зібрати кошти на підтримку ЗСУ. 

Як податися на Indie Cup

Заявки можна подати до 3 листопада. Спершу треба зареєструватися на сайті й заповнити анкету. Протягом жовтня організатори анонсують склад журі й повний перелік номінацій. 

   

  • Indie Cup Ukraine’ 24 – це частина ініціативи Ukrainian Games, яку запустили у 2022-му для підтримки ігрової індустрії України. Цьогоріч Indie Cup проведуть уже втретє. Усіх учасників цьогорічного фесту також запросять на Ukrainian Games Festival 2025 у Steam.
  • У минулому році в Іndie Cup Ukraine взяли участь 73 гри. Найкращими визнали пазл Oberty від соло-розробника Дмитра Дениса, бруталістичну пригодницьку Blessed Burden від студії Podoba Interactive і Hollow Home від команди Twigames. Тож розпитали, як українці роблять відеогри попри війну.