«Курган і Агрегат» їдуть на заробітки, щоб зібрати кошти для ЗСУ.

Гурт анонсує тур Європою з 13 жовтня по 2 листопада, щоб нагадати діаспорі, «де б вони не були, вдома ахуєнно й треба багато допомагати українським воїнам».

Концерти проведуть у Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії, Німеччині й Нідерландах. Увесь прибуток із проданих квитків й аукціонів передадуть на підтримку Сил Оборони. «Шукайте своє, купуйте квитки й приходьте отримати дозу суржика», – коментують Аміл і Раміл Насірови.  

Для слухачів з України вони проведуть великий тур із презентацією нового альбому, який пишуть вже кілька місяців.

   

  • З перших тижнів повномасштабної війни співзасновники гурту «Курган і Агрегат» і YouTube-каналу «Селюки» Аміл і Раміл Насірови працюють як волонтери, збираючи кошти на потреби Збройних сил України. Читайте історію про їхнє волонтерство, творчість під час війни й третього учасника гурту Женю Володченка, який приєднався до ЗСУ.
  • Наприкінці вересня репер Курган (без Агрегата) випустив першу сольну пісню за три роки «Червоним бузком». Це сумна композиція про реалії війни Росії проти України.
  • Учасники гурту «Курган і Агрегат» Аміл і Раміл Насірови зіграли головні ролі у фільмі «Люксембург, Люксембург». Це другий повнометражний фільм українського режисера Антоніо Лукіча про близнюків із міста Лубни, які після тривалої паузи в стосунках вирушають на пошуки батька в Люксембург. Віледж розповідав про знімання в Лубнах і Люксембурзі, найскладніші драматичні сцени й кіно під час повномасштабної війни.