«Артхаус Трафік» випустив офіційний український трейлер фільму «Емілія Перес» із Зої Салданою й Селеною Гомес у головних ролях. 

Про що фільм

«Емілія Перес» – це жанровий мікс, що поєднує в собі елементи нуару, мелодрами, комедії й мюзиклу. Фільм розповідає історію Рити – адвокатки, яка на роботі почувається не у своїй тарілці. Її компанія любить великі гроші, тож часто допомагає злочинцям уникнути відповідальності. Але одного разу Риту просять допомогти лідеру наркокартелю піти з кримінального світу й реалізувати неймовірний план втечі: він мав стати жінкою, про що завжди мріяв.

В український прокат стрічка вийде 7 листопада. Перші покази в Україні відбудуться в межах 8-го Київського тижня критики, що пройде із 17 по 23 жовтня в кінотеатрі «Жовтень». Режисером фільму став Жак Одіяр.

У головних ролях – Зої Салдана й Селена Гомес

У головних ролях знялись Зої Салдана («Аватар» і «Вартові галактики»), Селена Гомес («Мертві не помирають», «Дощовий день у Нью-Йорку», «Відв’язні канікули»), Андріана Пас і Карла Софія Ґаскон. Усі ці акторки отримали приз Каннського кінофестивалю за «Найкращу жіночу роль». 

Селена Гомес також записала для фільму оригінальну пісню Mi Camino. Музику й пісні до фільму створили відомі французькі музиканти Клеман Дюколь («Аннетт») і Камілла. Хореографію поставив хореограф Дамʼєн Жале, який раніше співпрацював з Лукою Ґуаданьїно («Суспірія») і Полом Томасом Андерсоном («Аніма»).

«Емілія Перес» – кандидат на цьогорічний «Оскар»

«Емілія Перес» отримала приз журі цьогорічного Каннського кінофестивалю й стала кандидатом на премію «Оскар» від Франції. The Times кажуть, що «Емілія Перес» – це «мюзикл нашого часу», а The Hollywood Reporter пише, що фільм «сповнений свіжості, життєвої сили й ефектності».

Віледж є медіапартнером фільму.

   

  • Восьмий тиждень критики триватиме із 17 по 23 жовтня в кінотеатрі «Жовтень». Купити абонементи можна тут. Ми також розказували, які фільми покажуть у межах програми «Фокус: Україна – Нідерланди».