Притулок і благодійний фонд Adopt Don’t Stop запускає «Пухнастий книжковий клуб» для допомоги тваринам.

Як це працює?

«Пухнастий книжковий клуб» – це спільнота, де читачі зможуть не лише обговорити прочитані книги, а й допомогти безпритульним тваринам. Кожні два тижні пухнасті учасники публікуватимуть свої враження від прочитаного. А на донейтерів чекатимуть цікаві обговорення та інтерактиви.

Як приєднатися?

Доєднатися до клубу можна тут. Після реєстрації користувачі отримають лист із посиланням на закритий канал у Telegram. Клуб працює за місячним донейтом – 150 гривень. Гроші передаватимуть на корм, лікування, тимчасове утримання безпритульних тварин. Участь у клубі можна скасувати в будь-який момент.

   

Фонд Adopt Don’t Stop на початку 2019-го організувало подружжя, яке системно борються з проблемою безпритульних тварин. Окрім, допомоги тваринам, вони пишуть статті про те, як правильно доглядати за собаками й котами. Також власники притулку займаються стерилізацією безпритульних тварин.

   

Напередодні зоозахисна організація UAnimals і карпулінговий сервіс BlaBlaCar запустили віртуальні евакуаційні квитки, щоб врятувати тварин із зони бойових дій. Квиток в «евакуаційний рейс» можна купити в застосунку BlaBlaCar, а за донейт отримати символічний квиток на пошту.

Обкладинка: Adopt Don't Stop