Гурт Tvorchi представив п’ятий повноформатний альбом Planet X, у якому 14 треків, три колаборації з українськими артистами й емоції від усього пережитого за останній час. 

«Нова музична історія розгортається на невідомій планеті у далекому космосі, де кожна пісня – це новий епізод, що описує життя тут», – описують концепцію співаки.

У релізі поєднали життєствердні сингли, романтичні пісні, психоделіка й фаталістичний епілог. Також для альбому записали три колаборації з Klavdia Petrivna, The Hardkiss i The Maneken.

«Planet Х сповнений таємниць, він футуристичний і навіть трохи апокаліптичний. Це про внутрішній стан – ти борешся, ти шукаєш мотивацію, ти намагаєшся жити, та що буде далі з цим світлом ніхто не знає», – діляться Tvorchi.

Tvorchi почали працювати над альбомом ще до початку повномасштабного вторгнення. На написання альбому музикантів надихнула перша частина саги «Дюна», гра «Кіберпанк» і фільм «П’ятий елемент». Послухати альбом на всіх платформах, зокрема на Spotify, Apple Music, YouTube Music.

Tvorchi анонсували концерт у жовтні

Гурт Tvorchi влаштує «велике шоу» в Києві 5 жовтня на таємній локації. «Шоу занурить глядачів у таємничу атмосферу космічного простору. Будуть масштабні світлові рішення, режисерські номери й зіркових гостей», – кажуть у команді.  Крім треків із нового альбому, Tvorchi виконають свої найбільші хіти: «Не танцюю», «Іди сюда», «Мова тіла», Falling, «Віч-на-віч», Believe, «Мрійники».

Ми спробували перевірити наявність квитків на шоу, однак сторінка видалена й переглянути дату концерту або купити квитки не можна.

   

Гурт Tvorchi представляв Україну на Євробаченні-2023 з піснею Heart of Steel. Тоді Tvorchi посіли шосте місце з 243 балами.

фото, відео й обкладинка: Tvorchi