У Львові проведуть фестиваль Coffee, Books & Vintage 14 та 15 вересня на !FESTrepublic.

У межах фестивалю проведуть кавові чемпіонати Barista Championship, Brewers Cup та Cup Tasters Championship. Переможців визначатимуть члени Specialty Coffee Association Ukraine.

Для відвідувачів облаштують фудкорт з ресторанними і попап проєктами. Також «Видавництво Старого Лева» організує більше десяти навкололітературних подій. Серед них – зустрічі з авторами, автограф-сесії, книжковий ярмарок, а також збір книг для бібліотеки в Запорізькій області.

«Не забудь взяти гарну українську книгу, що лежить прочитана на полиці і поділись нею з мешканцями міста Вільнянськ. Місцева бібліотека дуже потребує оновлення», – кажуть організатори.

У дитячому просторі за будинком «Старого Лева» облаштують територію для дітей, куди запросять аніматорів. Крім того, у межах події буде ярмарок вінтажу та стендапи від Василя Байдака, Сергія Чиркова, Романа Щербана та інших.

На фестивалі виступатимуть, зокрема, Курган & Agregat, Kyiv Jazz Quintet, Юлія Юріна. Також проведуть аукціони для підтримки збору «Рій помсти 24/7» на FPV-дрони для військових.

Придбати квитки можна за посиланням. Їх вартість зростатиме.

 

Коли:

12:00-22:00

Де:

вулиця Старознесенська, 24-26

Скільки:

від 300 гривень

   

Четвертий фестиваль Coffee, Books & Vintage провели у Львові 11 й 12 травня в !FESTrepublic.