Команда Veteran Hub і креативна агенція Patsany Agency створили для воїнів і їхніх коханих карткову гру «Світи».

Гра допоможе почати діалог у парі про непроговорені теми й відновити зв’язок, розвинули навички близької розмови воїнам і воїнкам. Вона складається з 250 питань, розподілених за категоріями. З них сім основних: «Війна», «Розлука», «Минуле», «Майбутнє», «Люди», «Інтимне» й «Мої трансформації». Ще є чотири додаткові категорії: «Полон», «Поранення», «Діти», «Дії».

«Назва гри має два значення. Перше спонукає ділитися своїм внутрішнім станом, почуттями, емоціями, страхами й іншими переживаннями. А друга закликає до дії – не згасай, а світи», – кажуть у команді.

Як грати у «Світи»?

Онлайн-гру можна знайти тут. Для розмови потрібні двоє. Спершу користувачі вводять свої імена й обирають потрібні категорії. Їх можна обрати будь-яку кількість, потім перемішати питання й по черзі відповідати на них. Закінчити гру можна в будь-який момент.

Також підготували лімітовану друковану версію гри. Її можна отримати безкоштовно, якщо попередньо заповнити форму. Картки надсилатимуть протягом вересня-жовтня. Їх також можна отримати самостійно в просторах Veteran Hub або їхніх партнерів.

Це приклади питань з гри «Світи». Перше з категорії «Розлука», друге – «Інтимне», а третє залучає до дій фото: скриншот із сайту 

   

У червні Veteran Hub запустив подкаст «Світи» про стосунки між парами військових. Військові й ветерани розповідають про свій досвід розлуки та браку спілкування зі своїми парами. Герої запитують своїх партнерів про їхні переживання, розповідають про зміни в стосунках і в собі, а також діляться шляхом прийняття нових обставин.

Фото й обкладинка: Veteran Hub, Patsany Agency