У показах Ukrainian Fashion Week взяли участь моделі старше 50 років з агентства благодійного фонду «Життєлюб».

Моделі долучилися до показів брендів Gasanova, Tamar Keburia, Viktor Anisimov і J'amemme. Так хочуть показати, що мода може бути не лише красивою, але й соціально значущою, кажуть в агентстві. 

Окрім того, за їхніми словами, UFW-2024 став платформою для розмов про важливість безбарʼєрності, подолання вікових стереотипів і створення більш різноманітного світу моди.

   

Ukrainian Fashion Week заснували в 1997 році, а з січня 2006 року співзасновниками UFW є Ірина Данилевська й Олександр Соколовський. Тиждень моди проводять двічі на рік. За роки існування на UFW показали понад 100 дизайнерів для більш ніж 12 000 гостей щосезону.

Цьогоріч провели вже 55-й сезон Ukrainian Fashion Week, який повернувся у Київ після чотирьох сезонів показів за кордоном, зокрема в Лондоні, Копенгагені, Лос-Анджелесі, Лісабоні й Берліні.

У межах UFW бренд Frolov і режисер Іван Уривський показали постановку казки «Івасик-Телесик» під час представлення колекції Spring 2025 Ivasyk. Також провели першу виставку політичних прикрас Brave To Live у книгарні «Сенс на Хрещатику». А захисники, які користуються протезами кінцівок, узяли участь у презентації нової колекції від дизайнера чоловічого одягу Andreas Moskin.