Український репер Otoy (В’ячеслав Дрофа) випустив першу вінілову платівку «Недовготривалі відносини» з двома бонусними треками: «Судоми» й «Кишеня з отвором».

«Під час війни творчість відчувається мені як щось недоречне, зайве, бо які можуть бути пісні там, де смерть? Проте щоразу я отримую від слухачів повідомлення, які висловлюють вдячність і необхідність у моїй творчості, бо вона надихає, дозволяє врівнятися й інколи навіть врятувати. Тому ось вам ще один стильний спосіб рятувати свою менталочку – тепер на вінілі», – написав Otoy. 

Вініловий альбом презентували на закритому івенті разом із Vinyla Records. Придбати його можна тут за дві тисячі гривень.

Otoy також розказав, що вже 20 вересня випустить новий альбом. За його словами, це буде вісім «чесних, живих, веселих і болісних водночас музичних роздумів».

Це платівка «Недовготривалі відносини» від Otoy

Це платівка «Недовготривалі відносини» від Otoy. Бонусом додали
ще два треки: «Судоми» й «Кишеня з отвором»

   

У травні 2023 року Otoy випустив альбом «Недовготривалі відносини». Це девʼять треків, у яких виконавець поєднує реп, R&B й дискофанк. Цей альбом за звучанням і лірикою кардинально відрізняється від попередньої роботи «Околофронт», про яку ми розповідали раніше. У «Недовготривалих відносинах» про війну він (майже) не говорить. Редакція The Village Україна запитала В’ячеслава Дрофу (Otoy) про метаморфози у творчості, метасенси на новому альбомі й «трушність».

   

30 січня 2024 року Otoy випустив другий альбом дулогії «темна» – «темна ч.2». У релізі 11 треків про актуальні події в українському суспільстві й особисті переживання виконавця. Сам Otoy говорить, що цей альбом знаменує завершення першого етапу його кар’єри артиста. Ми розпитали, чого чекати надалі.

Фото й обкладинка: Otoy, Vinyla Records