Warner Bros. Games показала ще один трейлер гри Harry Potter: Quidditch Champions перед її офіційним релізом 3 вересня. 

Гра присвячена вигаданому виду спорту у всесвіті Гаррі Поттера, де команди літають на мітлах – квідич. У кінематографічному трейлері показали матч між командами Ґрифіндора й Слизерина. 

У Quidditch Champions можна грати в онлайн-матчі. Гравці самостійно обиратимуть для себе позицію: загонич, мисливець, воротар або ловець. Також можна випробувати кілька режимів гри:

  • режим кар’єри – змагання на різноманітних стадіонах, щоб зрештою стати чемпіоном;
  • товариські матчі – змагання в команді; гравці можуть обирати команди, карти й складність поєдинків;
  • гравець проти гравця – змагальні матчі проти інших команд.

У Harry Potter: Quidditch Champions треба створити власного персонажа й спробувати досягти успіху в режимі «Кар’єра». Гравці мають брати участь у матчах на різних стадіонах, перемагати й просувати далі за сюжетом. Очки навичок можна використати, щоб налаштувати власний стиль гри. Так можна змінити стиль польоту, змінювати й удосконалювати мітли.

Коли буде доступна гра

Harry Potter: Quidditch Champions вийде 3 вересня, після 20:00 за київським часом на PC (Steam, EGS), PlayStation та Xbox. Узимку в гру можна буде пограти на Nintendo Switch.

Для власників Hogwarts Legacy підготували особливий бонус. Щоб його отримати, треба ввійти в обліковий запис WB Games.

   

Hogwarts Legacy – це рольова гра про всесвіт Гаррі Поттера. Дія відбувається в Гоґвортсі 19 століття. Головний герой – учень школи, який має ключ до таємниці, що загрожує знищити магічний світ. Під час проходження гри герой буде досліджувати відкритий світ, прокачувати свого персонажа, варити зілля й вивчати заклинання. Також можна обирати факультет.

Фото, відео й обкладинка: Steam, Warner Bros. Games