Український бренд Ruslan Baginskiy відкриває курований простір RB Artisanal Journey в галереї The Naked Room на вулиці Рейтарській у межах Ukrainian Fashion Week.

У просторі представлять вироби в артизанальних техніках, які є обовʼязковою частиною колекцій бренду. В експозиції будуть вироби, створені з використанням традиційних ремесел, спеціальні шоупіси, скульптурні інсталяції, які підкреслюють важливість ремесла в контексті бренда. Куратором буде Руслан Багінський.

Відкриття RB Artisanal Journey відбудеться в закритому форматі 4 вересня в межах Ukrainian Fashion Week. Решта охочих можуть відвідати простір із 5 по 15 вересня в галереї The Naked Room. Для цього треба попередньо зареєструватися тут.  

   

Коли

4–15 вересня

Де

Шевченківський район
вулиця Рейтарська, 21 (простір The Naked Room)

   

Ruslan Baginskiy – український бренд головних уборів, який заснував дизайнер Руслан Багінський у 2010 році у Львові. Дизайнер став відомий завдяки своїм кашкетам. Його головні убори носили, зокрема, Бейонсе, а також моделі Белла Гадід, Кая Гербер, Розі Хантінгтон-Вайтлі й інші.

Бренд Ruslan Baginskiy має чотири магазини в Україні: шоурум у Києві, на вулиці Євгена Чикаленка, 33; магазин у Львові, на вулиці Староєврейській, 29; попап-магазин у Буковелі, а також магазин в Одесі, на Катерининській вулиці.

   

Цьогоріч, з 1 по 4 вересня, проведуть уже 55-й сезон Ukrainian Fashion Week, який повертається в Київ після чотирьох сезонів показів за кордоном, зокрема в Лондоні, Копенгагені, Лос-Анджелесі, Лісабоні й Берліні.

Презентації колекцій проведуть бренди Gunia Project, Ksenia Schnaider, UFW Project, Khrystyna Rachytska й Frolov. Також обіцяють покази The Coat by Katya Silchenko, Starchak / Yadviganetyksa, Viktor Anisimov.

Фото й обкладинка: Ruslan Baginskiy