Компанія Rekava представить Україну на світовій виставці дизайну в Парижі. 

Виставка Maison&Objet – це як участь в «Олімпіаді» в галузі дизайну, кажуть у команді. Щороку свої роботи тут представляють світові дизайнери, декоратори, модельєри й архітектори, зокрема Hermes, Fendi Casa, Versace Home.

Цьогоріч виставка пройде 5–9 вересня і єдиним представником домашніх ароматів від України буде Rekava. Компанія відома тим, що виготовляє свічки в біорозкладних чашах з кавової гущі. «Кожні дві чашки еспресо – одна нова ємність для свічки», − кажуть у команді. 

Для виставки вони готують колекцію свічок із символічними ароматами світу. Наприклад, Париж з ароматом лілії й Амстердам з ароматом тюльпанів. Особливістю цих свічок є те, що коли вони догорять, у ємності можна висадити чорнобривці. 

Ця колекція перегукується з головною ідеєю компанії: раніше команда створила свічки із запахами всіх українських обласних центрів і Криму. 

   

У 2023 році темою Maison&Objet обрали технології майбутнього, які співіснують з природою й відображаються в архітектурних інтер’єрах, декорі футуристичних форм і палітрі відтінків. Тоді на колективному стенді Ukrainian Design Brands представили нові колекції від восьми українських брендів.