Стендап-комік Антон Тимошенко їде в тур Україною з новим сольним концертом. 

«Обкатав для вас матеріал у США й Канаді», – анонсує Тимошенко. Він проведе виступи у 26 містах, а тур триватиме з 27 вересня по 20 листопада. Серед деяких міст – Харків, Вінниця, Одеса, Херсон, Львів, Івано-Франківськ і Київ.

100% з отриманих коштів на концертах у Києві, Харкові, Сумах, Запоріжжі, Херсоні, Миколаєві, Кривому Розі й Нікополі Тимошенко передасть на Сили оборони. В інших містах – 30% коштів. 

Квитки вже можна придбати за посиланням. Зокрема, у Києві концерт пройде в Жовтневому палаці, квиток коштує від 500 гривень.

   

Антон Тимошенко став першим українським стендап-коміком, який зібрав найбільший концертний майданчик Києва й України – палац «Україна». Редакція The Village Україна зустрілася з Тимошенком до сольного концерту 14 жовтня (ще до того, як оголосили солдаут) і поговорила з ним про те, що це означає для нього й українського стендапу загалом.

   

У травні-червні він провів свій перший благодійний тур Північною Америкою. Там він виступав із новою програмою, жартував про корупцію, роботу й подорожі, повстання машин, економію й емпатію на війні. У підсумку зібрав понад 11 мільйонів гривень для ЗСУ.

Обкладинка й фото: Антон Тимошенко