«Дикий театр» поставить виставу про людей plus-size, повідомила його засновниця Ярослава Кравченко.

Вона розповідає, що цю ідею хотіла втілити давно, бо «люди в тілі» бувають героями тільки комедій» і сама має такий досвід. «Я ніколи не була худою. Інколи «нормальною», але здебільшого плюс-сайз. Як же важко було в дитинстві! А коли груди виросли, а білизна тільки «бабська», – ділиться Ярослава Кравченко.

Тож у театрі поставлять виставу на основі реальних історій «про тиск, про непристосованості й непрохані поради». Щоби поділитися своїм досвідом, просять заповнити анкету за посиланням. Утім зазначають, що деякі питання можуть бути тригерними й переходити межі особистого, тоді варто його пропустити (поставити тире).

Інформація з анкети буде анонімною, і її не зможуть поширити без згоди. Якщо ж людина готова долучитися до більш глибинного опитування, потрібно залишити контакт. Опитування триває до 30 серпня.

   

The Village Україна розпитали в засновниці «Дикого театру» Ярослави Кравченко, чому довго не наважувалася відновити роботу «Дикого театру» після початку повномасштабного вторгнення, яким було повернення на «Сцену 6» у «Довженко-Центрі» і як це – провокувати й вести відвертий діалог із глядачем під час війни.