Книгарня «Сенс на Хрещатику» й «Підпільний Стендап» проведуть благодійний стрім 21 серпня.

У межах заходу коміки Свят Загайкевич, Настя Зухвала, Ганна Кочегура, Олександр Качура, Сергій Степанисько і Юра Коломієць говоритимуть про улюблені книги й проведуть аукціон. Також до стриму доєднається засновник книгарні «Сенс на Хрещатику» Олексій Ерінчак.

Захід організовують, щоб зібрати кошти на мобільну систему ППО Mechatronics для 101 бригади ППО, яка дозволить «зі снайперською точністю» стріляти з кулемета по рухомих цілях. У межах заходу планують зібрати 7 100 000 гривень.

Стрім відбудеться на YouTube-каналі «Підпільного Стендапу», він триватиме з 18:00 до 21:00. Банка для збору коштів за посиланням.

Також за донейт 500 гривень можна прийти на захід у книгарню «Сенс на Хрещатику» за адресою вулиця Хрещатик, 34. У коментарі до переказу необхідно зазначити прізвище й імʼя, а також «офлайн». Долучитися до заходу офлайн зможуть 100 глядачів.

   

Ми побували в книгарні «Сенс» перед відкриттям у тестовому режимі й запитали в Олексія Ерінчака, як це – орендувати нерухомість на головній вулиці Києва й країни, як відбувається партнерство з бізнесами і що буде на трьох поверхах «Сенсу на Хрещатику».