Укрпошта випустить марку «Все буде UA» до Дня Незалежності України.

Поштовий набір, у який входить аркуш марок на самоклейному папері, конверт «Перший день» і картка-листівка, уже можна передзамовити на сайті. Ціна набору – 140 гривень. Поштовий випуск має надійти орієнтовно 23 серпня. 

Марки розробили у формі України. Ця марка продовжує випуск 2019 року «Слава Україні!». Тираж – 800 тисяч екземплярів. Автор поштового випуску – Нікіта Тітов.

«Все буде UA! А значить здійсниться пророцтво Кобзаря: «І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі», – описав концепцію набору Ігор Смілянський. 

   

Напередодні Укрпошта випустила благодійний поштовий набір із лімітованими випусками 2024 року. Туди ввійшли номерний буклет без перфорації «Герби міст, селищ, сіл України», сувенірний буклет «Європа. Підводна фауна і флора», поштовий блок без перфорації з наддруком «Героїчні професії. Укрпошта завжди поруч з вами!» і поштовий блок без перфорації «Зброя Перемоги. Made in UA».

   

Укрпошта також випустила поштовий блок «Олімпійська команда України 2024». Для нього створили шість марок: «Дзюдо», «Важка атлетика», «Фехтування», «Веслування на байдарках і каное», «Теніс» і «Кульова стрільба». 

Фото й обкладинка: Укрпошта