Українська студія Makhno створила артпростір Kaji Gallery в місті Кіото, Японія. 

Це галерея, у якій виставлять антикварні знахідки, тому архітектори намагалися викликати тут «відчуття старовинності, коштовності й глибокої цінності на всіх рівнях». Простір складається з двох поверхів. На першому – зала з центральною зоною для чаювання, зеленою оазою й виходом на терасу, а на другому – виставковий простір і велика лекційна зала.

На першому поверсі створити стіни-мазанки, нанесли глину й додали дерево. Меблі також виготовили з глини, а саме з кераміки, це ручна робота майстрів студії. Розмістили й керамічні артсвітильники Khmara над зоною для чаювання й лампу Choven біля вікна. Біля сходів – зелений оазис, традиційний для японської культури.

Другий поверх задекорували керамічною 3D-артплиткою Tetrapod (вона отримала нагороду Red Dot) і додали футуристичні акценти. Окрім того, тут використали притаманні японській культурі дерево, бамбук, кераміку й папір. 

   

Makhno Studio – це студія українського дизайну, архітектури й кераміки, яку заснував у 2003 році Сергій Махно.

Дивіться, як студія Makhno відновила школу-мазанку на Чернігівщині, пошкоджену обстрілами РФ. Також вони оновлювали етнопростір магазину сувенірів «Народний дім Україна», що на Ярославовому Валу в Києві. Стіни-мазанки, дерев’яні конструктиви, природні матеріали й кольори поєднали за принципами сучасного функціонального мінімалізму, ось візуалізації