Студія Disney анонсувала дату виходу третього фільму франшизи «Аватар», повідомляє Variety.

Дату виходу нового фільму, який матиме назву «Аватар: Вогонь і попіл», анонсував режисер Джеймс Кемерон під час виставки D23 Expo 2024. Він зазначив, що стрічка вийде в прокат 19 ГРУДНЯ 2025 РОКУ.

На виставці режисер з’явився разом з акторами Семом Вортінгтоном, який виконав роль Джейка, і Зої Салданою, яка грала Нейтірі в попередніх фільмах. Кемерон не показав кадри з нової стрічки, проте продемонстрував кілька концепт-артів, на яких зображені персонажі в небі в оточенні вогню, пише Variety.

У новому фільмі розповідатимуть про події після того, як Джейк і Нейтірі зустрінуться з народом попелу, який тяжіє до насильства й влади, каже Кемерон.

Крім Сема Вортінгтона й Зої Салдани, у фільмі також грають Кейт Вінслет («Титанік»), Сігурні Вівер («Чужий»), Стівен Ленг («Не дихай»), Кліфф Кертіс («Мег»), Трініті Джо-Лі Блісс й інші.

 

Фільм «Аватар: Вогонь і попіл» знімали одночасно зі стрічкою «Аватар: Шлях води», яка вийшла у 2022 році. Стрічка стала продовження найбільш касового фільму в історії.

 

The Village Україна розповідає про кінопрем’єри, на які ми чекаємо в серпні.