Гурт «Океан Ельзи» випустив оновлені пісню і кліп «Той День (ОЕ30 edition)» до 30-річчя гурту з українськими співаками – Kola, Jerry Heil, YakTak, Shumei.

Відео знімали в квартирі на вулиці Заньковецької, «у самому серці Києва». «Ми спеціальну затисли усіх героїв кліпу стінами однієї локації. Цей перфоманс побудований на протилежностях – тиснява самотньої квартири змінюється свіжим повітрям і простором, а виснаження та обмеження – вірою у те, що ніч мине й почнеться новий день», – описав концепцію кліпу режисер Юра Катинський.

Святослав Вакарчук зазначив, що для переспіву спеціально обрав саме цих чотирьох співаків, бо «хотів заспівати з тими виконавцями, які в буквальному сенсі народилися в ті часи, коли ми створювали «Океан Ельзи» або після того». Послухати оновлену пісню можна на Spotify i Deezer.

   

Напереродні «Океан Ельзи» анонсував концерт «Той день» у Палаці спорту. Його проведуть 12 жовтня о 18:00. Усі, хто мали квитки на концерти стадіонного туру 2022 року, тепер можуть обміняти їх на нові на концерт у жовтні.

Більшість квитків на концерт швидко розібрали, тож гурт анонсував додатковий концерт. Його проведуть 11 жовтня. Квитки можна придбати тут.

Обкладинка, фото й відео: Океан Ельзи