Гурт Cape Cod презентував мініальбом «Силуетами вітрин».

У релізі – «п’ять пісень, що повертають слухача в довоєнні роки». Це продовження ЕР «Матч Поінт», що вийшов у 2023 році. Спершу саунд-продюсер Максим Сікаленко й вокаліст Олексій Боднар мали випустити третій повноформатний альбом.

«Силуетами Вітрин» – це своєрідний ескапізм і міст у мирні часи, які супроводжувалися романтичними стосунками, закоханістю й вірою в краще майбутнє, не без присмаку гіркоти розчарування й розлучення», – описують концепцію альбому Максим й Олексій.

За жанром EP схожий на другий повноформатний альбом Echoes (2018). «Тут, на перший погляд, набір непоєднуваних музичних жанрів: від сучасного rnb й soul до hip-house i midtempo electronic». Послухати альбом можна на Spotify, Apple Music, YouTube Music i Deezer.

   

Cape Cod – проєкт музиканта й засновника лейблу «Київський дім» Максима Сікаленка. Його дебютний альбом «Культ» був номінований на звання «Найкращого альбому року» за версією радіо «Аристократи».

   

Cape Cod випустив мініальбом під назвою «Матч Поінт», який мав вийти навесні 2022 року, у травні 2023-го. Обкладинку для нього зняли 23 лютого, за день до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

   

Напередодні Cape Cod презентував п’ять відеоробіт від студентів КАМА на трек «Промінь» з мініальбому «Матч Поінт». Там відео про пригоди модельєра-початківця, стоп-моушн про сни, історія про фанатизм і сталкеринг.

Фото й обкладинка: Cape Cod