Фестиваль Brave! Factory проведуть у форматі мюзиклу з Національною кіностудією імені Олександра Довженка. 

Brave! Factory, який цьогоріч оголосили кінокомпанією, відбудеться 24 й 25 серпня. У її межах хочуть «занурити відвідувачів у сюрреалістичну кінокартину «Смілива Фабрика». «Кіно, яке вже готують на майданчиках студії Довженка, покажуть лише раз, і кожен із глядачів зможе подивитися його у своєму авторському варіанті», – анонсують організатори.

На фестивалі-мюзиклі буде чотири майданчики: Depo, Avtotzeh, Pavilion і концертна сцена, яка ще не має назви. Також готують декілька інсталяцій, простір, куди можна сховатися від гучних звуків, і фудкорт. 

Лайнап, розклад і деякі інші подробиці обіцяють повідомити згодом. Квитки доступні за посиланням і коштують 1850 гривень.

   

Brave! Factory Festival – фестиваль вільної музики й культури, який проводить команда артцентру Closer. З 2017 року фестиваль проходив на території заводу «Київметробуд». У 2018-му про подію писали іноземні видання The Independent і Mixmag, а в серпні 2019-го британське музичне видання Resident Advisor включило Brave! Factory до десятки найкращих фестивалів світу. Через повномасштабне вторгнення у 2022-му фестиваль не відбувся.

Обкладинка: Brave! Factory