Чатбот Ostap, який допомагає знайти квитки на вистави в Києві, запустили в Telegram, повідомляє авторка проєкту Катерина Кирсенко медіа Mezha.

У чатботі зібрали інформацію про доступні вистави й вільні на них місця. Окрім того, можна відслідковувати, коли зʼявляться квитки, яких поки немає в продажу. Чатбот надсилатиме сповіщення про це.

 

 

Станом на 7 серпня можна обирати серед трьох театрів: Молодий театр, Театр на Подолі й Театр імені Івана Франка. Їх перелік будуть доповнювати, зокрема хочуть додати театр «Золоті ворота», Театр оперети й Театр на лівому березі. Приєднатися до чатбота можна за посиланням.

Згодом там будуть також театри Львова, Харкова, Дніпра, Чернівців, Івано-Франківська, Одеси й Вінниці, пояснює авторка. За її словами, якщо театр має власну платформу для купівлі квитків, то інтегруватися можна самостійно. А з тими, що продають квитки через допоміжні сервіси, зараз ведуть переговори й налагоджують співпрацю.

Також хочуть створити бот, де можна буде переглянути й інші події в Києві, зі списком можливих заходів й інтегрованою картою, додає Катерина Кирсенко.

   

В Україні також працює онлайн-театр Dramox – чеська стримінгова платформа із записами спектаклів з усього світу. Платформа пропонує безкоштовну пробну передплату на тиждень.

Обкладинка й фото: чатбот Ostap