«Галицько-донбаський» гурт Nazva та виконавець Brykulets випустили трек «Чужію я» про тугу за рідним домом. 

Це перша робота з майбутнього альбому гурту Nazva про важливість відчуття, звідки ти родом і яке твоє коріння. «Шляхи-лелеки не ведуть в Рим, за тобою скуче твій рідний дім» – співають вони у пісні. 

«Багато людей не можуть повернутися до свого дому... Дехто це не може зробити через політичне вимушене переселення, дехто через те, що мусить боротись за своє місто поза його межами, а хтось просто через сварку з рідними не може зайти до рідного дому. Пісня описує цей процес – відчуття коли ти стаєш чужий», – коментують виконавці. 

Зокрема, учасник гурту Nazva Ярослав Яровенко родом з Горлівки і не був удома з 2014 року через окупацію. Саме тому на обкладинці треку зобразили дорогу вʼїзду в Горлівку. Її намалював художник #Neivanmade. Трек доступний для прослухання за посиланням.

 

У 2023 році «галицько-донбаський» гурт Nazva випустив повноформатний альбом «Гурма», у записі якого взяли участь більше 20 українських виконавців. Серед них – Андрій Бармалій, Tember Blanche, Юля Юріна, Krutь й інші українські виконавці.

Альбом також містить вставки, створені «паном Романом» (Романом Чихарівським) у вигляді «подорожі снами». У записі взяли участь шеф-кухар Євген Клопотенко і You-Tube блогери.