Видавництво Vivat й технологічна медіакомпанія Holywater запускають проєкт «Пиши» для авторів у жанрі Romance. 

Які умови участі

  • Текст українською або англійською мовою;
  • Сюжети: alpha male («альфасамець»), billionaire romance (романс про мільйонера), secret billionaire (таємний мільйонер), werewolf romance (про перевертнів), mafia romance (про мафію), hate to love, kick-ass heroine (супергеройка) та forced marriage (примусове одруження);
  • Жанри: alpha romance (альфа-романс), paranormal romance (романс про надприроднє), romantic suspense (романтичний саспенс) та fantasy romance (фентезійний романс);
  • Обʼєм – від 280 тисяч знаків з пробілами.

Holywater відбере й адаптує твори, протестує серед реальних користувачів своїх платформ і збере аналітику щодо потенційної популярності. Автори найкращих творів отримають гонорар 30 000 гривень та контракт з медіакомпанією, за умовами якого вони матимуть щомісячні роялті від продажу їхніх продуктів. 

Також роботи опублікують у застосунку My Passion – цифровій книжковій бібліотеці у жанрі Romance. Якщо книга стане там успішною, медіакомпанія зможе перетворити її на аудіокнигу, інтерактивну гру або відеосеріал. Також автор найкращого твору отримає можливість надрукувати свій текст у видавництві Vivat й отримає контракт на просування на українському ринку.

Подати свою роботу та переглянути деталі конкурсу можна за посиланням. Роботи приймають з 5 серпня по 30 вересня. Окрім того, команда запустила комунікаційну кампанію: «Знаєш, що таке любов? Напиши про це» на вулицях Києва.

   

ГО «Докудейз» з командою «Архіву Війни» запускає мистецьку лабораторію «Lab: Docu / Синтез».  В її межах планують створити кілька мистецьких проєктів та документальних фільмів, що будуть присвячені темам пам’яті та збереження культурної спадщини. Подати заявку можна до 30 вересня 2024 року.