Netflix опублікував тизер другого сезону серіалу «Гра в кальмара». 

Цей сезон описують як «жорстоке випробування моралі й людяності». Він вийде 26 грудня 2024 року. У ролях – Лі Джон Дже («Керівник штабу») і Пака Хе Су («Тюремне життя»).

«Сон Гі Хун, що заприсягся помститися наприкінці першого сезону, знову вступає в гру. Чи вдасться йому втілити задумане? Фронтмен теж навряд чи стане легким супротивником. Запекла битва цих двох світів продовжиться в третьому сезоні», – коментує режисер, сценарист і виконавчий продюсер серіалу Хван Дон Хьок. Останній третій сезон планують випустити у 2025 році. 

   

«Гра в кальмара» – південнокорейський серіал Netflix про гру на виживання. За сюжетом, група людей, що опинилися в боргах, погоджується взяти участь в іграх на виживання. Переможцю має дістатися велика грошова винагорода. Прем’єра серіалу відбулася 17 вересня 2021 року. Він має один сезон із дев’яти епізодів.

У жовтні 2021 року серіал став став найпопулярнішим на Netflix за кількістю глядачів за місяць. У червні 2022 року Netflix анонсував другий сезон «Гри в кальмара» й показав тизер.

Також за мотивами серіалу «Гра в кальмара» хочуть випустити реаліті-шоу. Воно буде містити 10 конкурсів, де візьмуть участь 456 гравців і будуть змагатися за винагороду сумою 4,56 мільйона доларів.

Обкладинка й фото: скриншот із тизера