Другий фестиваль Kyiv Book Fest проведуть 5–8 вересня 2024 року в ТЦ Gorodok Gallery. 

На понад 2000 м² організують форум для книжкової галузі, виставку-продаж, зустрічі, презентації й автограф-сесії. Як і минулого року, облаштують дві зони:

  • перший поверх – виставка-продаж книжок; 
  • третій поверх – галузевий форум з усіма подіями, автограф-сесіями, музичною програмою, представницькими стендами. 

Вхід на виставку-ярмарку вільний, а на локацію з подіями – за донейт.

Графік подій

  • 5–8 вересня – галузевий форум і події в Pochayna Event Hall (третій поверх);
  • 6–8 вересня – книжковий ярмарок-виставка на першому поверсі Gorodok Gallery.

Організатори вже анонсували презентацію міжавторської збірки оповідань «Нічний сеанс», літературні читання «Ніч еротичної поезії» з Капрановим, панель про фентезі й розмову за мотивами книг Любові Загоровської «Моя УПА» й «Таборові діти».

Також про свої кейси розкажуть автори-дебютанти Юлія Мак («Толіки. Про тих хто перемотував касету олівцем») і Сашко Столовий («Оринин. Роман про стелепного чоловіка»). Вони будуть обговорювати написання рукопису, синопсис майбутньої книжки, угоду з видавництвом, а також шлях після виходу книжки.

До фестивалю долучилися вже більш ніж 130 учасників. Зокрема, Vivat, «Наш Формат», «ВСЛ», ArtHuss, «Абабагаламага», «Пропала грамота», «Основа», «Фабула», «КСД», «Сенс», «Лабораторія» й «Бородатий Тамарин».

   

З 26 по 29 вересня проведуть фестиваль «Книжкова країна» на ВДНГ. Там буде ярмарок книжок, презентації, майстер-класи, обговорення з авторами й експертами. Також збільшать кількість тематичних напрямів, івентів і зберуть українські видавництва, письменників, журналістів, блогерів й інших діячів індустрії.

Обкладинка й фото: сайт Kyiv Book Fest