Письменник і музикант Сергій Жадан і 13-та бригада НГУ «Хартія», до якої він долучився, запустили мандрівне радіо «Добрі новини з Дикого Поля». 

Разом із Жаданом, ведучими стали журналістка Алла Кошляк і актор Дмитро Третяк. Вони є військовослужбовцями бригади «Хартія». 

Випуски радіо записують у пересувній мобільній радіостудії. Вони будуть виходити щотижня «у різних місцях в різний час, але це завжди будуть відверті розмови з тими, хто воює, і тими, хто підтримує наше військо та, попри все, розбудовує країну». 

Гостями першого випуску стали командир 13-ї бригади НГУ «Хартія» Ігор Оболенський, музикант і художник Мар’ян Пиріг і парамедикиня Юлія Паєвська («Тайра»). Тут вони говорять про ситуацію на сході України, настрої у війську, розвиток культури в часи війни, а ще – «про те, як танцювала риба з раком, що знають про Бобула та як бути, коли ти сам удома». 

   

Рух Veteranka та Сергій Жадан проведуть два благодійні вечори у Театрі на Подолі 3 серпня. Два благодійні вечори проведуть, щоб зібрати один мільйон гривень для забезпечення медичних служб 13-ї бригади «Хартія» Нацгвардії України і 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Обкладинка й фото: «Радіо. Хартія»