Відеопродакшн Knife! Films випустив заключний фільм «Не перемикайтесь!» із документальної серіалу «Епізоди».

У фільмі розповідають про телебачення нульових, яке подарувало Україні культові телешоу та зірок, кажуть автори проєкту. Режисером фільму став Артем Григорян, а продюсером – Максим Сердюк.

«Щоб утримати глядача, українські телевізійники створювали програми мало не щодня «на колінці». Ігор Пелих відправляє незнайомих між собою людей у романтичну подорож, Кузьма Скрябін змушує учасників швидко витрачати гроші, Ігор Кондратюк створює зірок за один день», – коментують у Knife! Films.

У фільмі «Не перемикайтесь!» взяли участь Віталій Гордієнко, Ігор Кондратюк, Наталія Могилевська, Сергій Созановський, Олексій Гончаренко, Костянтин Гнатенко, Олексій Гладушевський, Іван Ясній, Алла Ліповецька та інші. Фільм можна переглянути на «Київстар ТБ» за посиланням.

 

Knife! Films – студія, яка займається виробництвом документальних і художніх проєктів. Серед їхніх робіт – фільм «Далі» й документальний серіал «Спалах».

Документальний серіал «Епізоди» про історії незалежної України вийшов у прокат у кінотеатрі «Планета кіно» 25 квітня. Серіал містить три епізоди: «Україна на Мундіалі», «Тінь Чорнобиля» й «Не перемикайтесь!» Перший епізод «Україна на Мундіалі» присвячений матчу за вихід у чвертьфінал між футбольними збірними України й Швейцарії на Чемпіонаті світу 2006 року.

 

Редакція The Village Україна зустрілася зі співзасновники української продакшн-студії Knife! films Максимом Сердюком й Артемом Григоряном до прем’єрного показу «Епізодів», щоб дізнатися, як працювати над документальним кіно під час повномасштабної війни, звідки взялися на це гроші і які ще фільми в роботі й планах.