Український саундпродюсер Сергій «Сир» Сорока випустив продюсерський альбом Fragments, в якому зібрав українських зірок: «Паліндрома», Юлію Юріну, Latexfauna, Мішу Правильного, Ama Mamma і Kateryna Swirid.

В альбомі зібрані вокальні семпли шкільного гурту Сороки «Вапняний наліт», семпли з базарних дисків, фрагменти пісень виконавців, яких Сергій слухав ще малим, а також матеріали з часів його роботи в кіно. «Тут усе різне, зрозуміле й не зрозуміле, приліплене одне в одного в стані якогось помутнєнія».

«Сольник Сергія заводить у світ дорослої дитини, котра розклала перед собою власний творчий і професійний досвід, перетворивши на електронну оду своєму шляху», – зазначають у медіа «Слух».

Обкладинку зробили з фото Сергія і наклейок оголених дівчат, які були наклеєні на стіл Сороки. «Уявив себе 13-річним пацаном. Той час коли ми робили самопальні обкладинки для переписаних касет», – каже саунпродюсер.

Послухати альбом можна на Spotify, Apple Music та YouTube Music.

   

Сергій Сорока – співзасновник «Сальто назад», який за останні роки попрацював над альбомами «Курган & Agregat», Юлій Юріної та Міші Правильного. Над музикою продюсер працює уже понад 20 років.

Фото й обкладинка: Сергій Сорока