На фестивалі Atlas United 2024 запускають благодійний криптозбір.

Його організовує партнер фестивалю криптобіржа WhiteBit. Також під час події працюватиме криптобар. Тобто криптовалюту можна буде використовувати як платіжний засіб на барах та для донейтів.

 

 

Окрім того, користувачам криптобіржі з верифікованими акаунтами обіцяють вхід без черги (фастлайн). Також можна буде взяти участь в акції й отримати WhiteBit гіфт-картки номіналом 200 uang. Їх можна буде використати на будь-якому барі фестивалю, де є термінал Whitepay. 

Усього на Atlas United 2024 хочуть зібрати мінімум 100 мільйонів гривень. Частину коштів передадуть на придбання роботів через United24, а іншу – на забезпечення дронами ЗСУ, зокрема на харківському напрямку. Долучитися до збору можна також онлайн донейтом за посиланням.

   

Atlas United 2024 проведуть у Києві 19-21 липня на території ТРЦ Blockbuster Mall.  Його перенесли через масовані обстріли. Квитки, придбані на попередні дати, залишаються дійсними.

На фестивалі облаштують шість сцен, де виступатимуть «Бумбокс», «Жадан і собаки», «Без обмежень», «Курган & Agregat», «Друга ріка», Latexfauna. Окрім музичної частини, у програмі також «Підпільний стендап». Продаж квитків на подію цьогоріч уперше запустив Monobank у своєму застосунку.