«Авангард», «Дзиґа», «Контрабас» і «Двір» проведуть благодійний музично-мистецький фестиваль у Львові 19-20 липня. Кожен придбаний квиток стає донейтом для військових.

Цьогоріч у центральній зоні музика, зазначають організатори. Івенти проведуть на двох сценах: «Контрабас» і «Двір». 19 липня на сцені «Контрабас» виступлять «Ницо Потворно», «Аппекс», «Пропаща сила», Shmiska та Sucilna Nevdacha.exe. 20 липня серед виконавців на сцені «Двір» – Гоня, Рома Майк, Bankal Lofi, G. Grizzie, Badbok, Problema, Pomalav i Trillium. 

Також готують «експериментальну мистецьку частину», що створена спеціально під подію. Виставку «Спалах між картонними стінами» створили власне з картону. «Це матеріал, який найкраще з усіх [матеріалів] підкреслює крихкість і тимчасовість становища художнього процесу під час війни», – коментують у команді.

На івенті проведуть шоу-розмову на дивані — місце, де можна долучитися до розмови зі своїми кумирами. У брендзоні планують облаштувати точку продажу мерчу від артистів. 

«Авангард» і «Дзиґа» запустили командний збір на потреби «Азову» в межах фесту. Загалом планують зібрати два мільйони гривень для бійців п’ятого батальйону «Любарт». Увесь чистий прибуток із фестивалю перекажуть на збір.

Квитки на фестиваль можна придбати на сайті. Квиток на один день коштує 500 гривень, на два – 700 гривень. Івент відбудеться в артцентрі «Дзиґа», що на вулиці Вірменській, 35, у Львові

   

Артцентр «Дзиґа» – простір для свободи, експериментів і креативної комунікації у Львові. Центр підтримує і сприяє розвитку різножанрового сучасного мистецтва – інсталяції, перформанси, ленд-арти, живопис, графіка, скульптура, музика, література, театр і кіно.

Фото й обкладинка: «Авангард», «Дзиґа»