Українська кіношкола та «Київстар ТБ» запускають кінолекторій просто неба на «Поляні» ВДНГ.

Двічі на місяць там проводитимуть безкоштовні лекції про кіно від українських акторів, режисерів, продюсерів і сценаристів. Крім того, після лекцій для відвідувачів показуватимуть одну з українських або світових стрічок у кінотеатрі просто неба і проведитимуть її обговорення.

У межах першої лекції, яка відбудеться 17 липня, о 19:00, говоритимуть про те, чи кожен може стати актором і як це зробити. Лекцію проведе український актор театру та кіно Максим Михайліченко, який виконав роль Лева у фільмі Тоні Ноябрової «Ти мене любиш?». Після лекції відвідувачів запрошують на перегляд фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург».

Крім того, на «Поляні» ВДНГ щодня влаштовують безкоштовні кінопокази для дорослих та дітей. Серед найпопулярніших фільмів – «Люксембург, Люксембург», «Рембо», «Мерзенна вісімка», а також мультфільми «Підводна ера», «Баранчик Шон», «Дикі предки» тощо. Слідкувати за розкладом сеансів можна тут.

 

The Village Україна розповідає про кінопрем’єри, на які ми чекаємо в липні. Серед них: «Дедпул і Росомаха», «Забери мене на Місяць» із Ченнінгом Тейтумом і Скарлетт Йоганссон, мультфільм «Нікчемний Я 4», горор «МаХХХін» і новий фільм румунського режисера Раду Жуде.