«Дику квіткарню» відкрили на вулиці Хрещатик 13 липня.

«Це простір, де завжди можна обрати щось дико красиве, дике незвичне і дико шалене», – описує концепцію власниця-флористка Євгенія. За її словами, 90% асортименту – це саме фермерські квіти, оскільки так хочуть підтримувати локальних фермерів.

Окрім того, у квіткарні пропагують творчість, незвичність і креатив. Відтак використовують у букетах кріп, материнку, гілки терену, кукурудзу, артишоки та інші незвичні квіти, овочі та фрукти. Також підтримують екологічність, тому квіти упаковують, зокрема, у авоськи, які потім можна використовувати повторно. 

У квіткарні можна замовити декорування закладів та шоурумів, івентів, попапів чи організувати майстер-клас зі створення «диких букетів». Окрім того, для придбання доступні медові свічки, свічки з соєвого воску, вінки з сухоцвітів й ювелірні вироби ручної роботи. Це продукція українських локальних брендів «Медові свічки», Pasovyshche, Gipsart, The Dryflo, InLove, Nuko й DoSebe, які представили у просторі. 

   

Коли:

12:00–18:00
(четвер-понеділок)

Де:

Шевченківський район
вулиця Хрещатик, 46-А

Телефон:

096 70 81 751

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у червні. Також ми писали про відкриття травня в Києві.

Обкладинка й фото: «Дика квіткарня»