«Планета кіно» оновлює айдентику й запускає онлайн-кінотеатр, розповідає команда у своєму мініфільмі. 

У межах оновленої айдентики бренда від дизайн-бюро Spiilka компанія запускає новий сайт і застосунки. На їхній новій платформі «Планета онлайн» щомісяця будуть виходити обрані фільми з кінорейтингів. До кожного з них команда «Планета кіно» розробляє додаткові матеріали про деталі створення фільму, задум режисера й нюанси сюжету. Також будуть доступні тизери власного виробництва, передфільми та післяфільми.

На сайті також обʼєднають покупку квитків в офлайн-кінотеатри й перегляд фільмів у «Планеті онлайн». Зʼявиться й можливість додати фільм в «Обрані» й отримати сповіщення, коли він вийде в прокаті в кінотеатрі чи онлайн. Також буде доступним розділ «Моя планетка», де користувач зможе персоналізувати налаштування й сповіщення.

Компанія розробила й застосунок для телевізорів (Tizen й IOS), а згодом хоче зробити його доступним і для планшетів. Над дизайном сайту, нових застосунків й онлайн-кінотеатру працювала студія дизайну Artkai.

Запустити бету-версію хотіли вночі 8 липня, але виявили помилку в мобільному застосунку й наразі виправляють її. Запуск планують наступного понеділка, 15 липня, пояснює співвласник мережі Дмитро Деркач. 

   

«Планета кіно» – це мережа кінотеатрів, які розташовані в Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах і Дніпрі. У червні ще один кінотеатр запустили, зокрема, у ТРЦ Dream Yellow в Оболонському районі. А у вересні 2023 року відкрили кінотеатр із залами Re’Lux у розважальному центрі Leoland у Львові.

Обкладинка: Дмитро Деркач